Af - 07/09-16 10:47

LOL: To danske unge \LOL: To danske unge "Pokemon-jægere" anholdt

Pokemon Go kan åbenbart bruges som undskyldning for alverdens dumme eskapader.

Bildstrecke im Grossformat »

Alle, der har spillet det populære Pokémon Go-spil, ved, hvor begejstret man bliver, når man endelig har fundet netop den Pokémon man søger og efterfølgende iler efter den.

Men om Pokémon Go rent faktisk var grunden til at to unge mænd på henholdsvis 22 år og 23 år tirsdag aften klokken 22.30 befandt sig ved en sti ved Slagelse Arrest, skal retten nu afgøre.

Mændene blev anholdt og er sigtet for ulovlig forbindelse med fanger. Slagelse lokalpoliti forklarer overfor metroxpress, at mændene råbte til en indsat.

Er det ny dansk Pokémon GO-rekord? Så mange har Max fanget
Er det ny dansk Pokémon GO-rekord? Så mange har Max fanget

De unge mænd fastholder selv, at den virtuelle leg tilfældigvis førte dem til Kærlighedsstien nær Slagelse Arrest, og at det var en indsat og ikke dem, der råbte. Da betjentene kom ud til dem, forsøgte de ifølge politiet at flygte. De forklarede selv, at de blot var uskyldige Pokémon-jægere og løb fordi, de jagtede Pokémon.

- De blev begge løsladt, efter vi havde afhørt dem, men begge er fortsat sigtede for at have taget kontakt til en indsat - straffelovens § 124 Stk. 3, forklarer Kurt G. Nielsen, politikommissær ved Slagelse lokalpoliti til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Nu kan du se Pokémon-porno med muskuløs Pikachu i g-streng

LÆS OGSÅ: Daniel og Grace blev gift midt i et stort Pokéstop

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx