Af - 26/08-16 14:26; Opdateret: 26/08-16 15:01

DSB-togfører ville ikke slippe teenager: Nu bliver han meldt til politietDSB-togfører ville ikke slippe teenager: Nu bliver han meldt til politiet

16-årige Oliver Nielsen blev torsdag tilbageholdt af en ophidset togfører. Nu vil familien politianmelde togføreren.

Episoden som blev fanget på video af Tinka Mieth. Metroxpress har valgt at sløre ansigterne. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Torsdag var 16-årige Oliver Nielsen udsat for, hvad der af hans far bliver kaldt, et overgreb af en DSB-togfører. Episoden blev fanget på film, og lige nu spredes klippet som en steppebrand på de sociale medier.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Ifølge Olivers far, Michael Nielsen, vælter Oliver og togfører på vej ud af toget, fordi Oliver skal skynde sig videre til en bus. Efter tumulten hjælper 16-årige Oliver Nielsen ifølge faderen togføreren op og siger undskyld, men togføreren vil ikke acceptere undskyldningen. I videoen ser man, hvordan togføreren tilbageholder teenageren, holder fast i hans tøj, og beskylder ham for vold mod tjenestemand.

- Oliver har ikke skubbet ham. Han skulle hurtigt ud af toget og nå sin bus, og ved et uheld vælter både ham og togføreren, forklarer Michael Nielsen til metroxpress.

DSB-konduktør vil ikke slippe dreng: - Han tændte helt af
DSB-konduktør vil ikke slippe dreng: - Han tændte helt af

Han føler, at medarbejderen tackler sagen helt forkert, og vil senere i dag vil sammen med sin søn tage på politistationen og anmelde det.

- Det er jo et overgreb, så det skal anmeldes, siger Michael Nielsen.

På Facebook deler folk nu deres tanker om episoden. Flere skriver, at de tror den unge fyr flygter fra en bøde, men det afviser Michael Nielsen. Han oplyser at sønnen fik en bøde, som han tog imod i toget, fordi han ved en fejl havde taget det forkerte rejsekort med.

- Han er tjekket ind med et rejsekort, men ikke det rigtige. Derfor fik han en afgift, og det er jo fair nok, siger Michael Nielsen, der forklarer at familien både har rejsekort til børn og voksne, og sønnen havde fået et børnekort med ved en fejl.

Metroxpress har kontakt DSBs pressevagt som oplyser, at de tager sagen alvorligt og har igangsat en intern undersøgelse. Dog kan det tage lidt tid, da DSB ifølge deres pressevagt gerne vil have flest mulige fakta fundet frem blandt andet videobåndene fra toget hvilket betyder, at toget først skal ind i på værksted.


LÆS OGSÅ: Vranten teenager får legendarisk straf for at smække med døren

LÆS OGSÅ: Teenager stukket med kniv ved tankstation i Valby

LÆS OGSÅ: 19-årige Robert gik fra McDonalds til millionær

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Mand fik sin penis slemt i klemme...
bt.dk
Trumps huskeliste til sig selv er...
bt.dk
I morgen kan 100.000 lønmodtagere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx