Af Simon Boas - 07/11-17 16:25

Pædagog fundet død i børneinstitution i Ringsted Pædagog fundet død i børneinstitution i Ringsted

Liget af en kvindelig pædagog blev fredag morgen fundet i en børneinstitution i Ringsted.

storybild

(Billede: Claus Bech/Google)

En kvindelig pædagog blev fredag morgen fundet død i den døgnåbne daginstitution Tinsoldaten i Ringsted.

Det oplyser Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

'Fredag morgen den 27. oktober 2017 afgik en medarbejder i en børneinstitution i Ringsted Kommune ved døden. Medarbejderen havde været på arbejde torsdag aften og blev fundet af en kollega tidligt fredag. Ingen børn har på nogen måde været involveret,' lyder det, inden det tilføjes:

'Ifølge Midt - Og Vestsjællands Politi var der ikke nogen tegn på, at der var sket en forbrydelse.'

Henrik Harder, direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune, tilføjer over for BT, at pædagogen, der var 51 år gammel, døde af naturlige årsager.

»Vi kender endnu ikke den præcise dødsårsag, men vi har fået oplyst, at hun er død af naturlige årsager. Vi ved, at hun formentlig er død sidst på natten, men vi har heller ikke det præcise tidspunkt. Det er en kollega, der finder hende omkring klokken 5.30,« siger han.

Tinsoldaten er en døgnåben institution, hvor børn i alderen 0-6 år har mulighed for at være i dag- og aftentimer og overnatte i nattetimerne, hvis deres forældre arbejder om natten. Derfor havde den 51-årige kvindelige pædagog en såkaldt vågen nattevagt, hvor hun var den eneste voksen til stede på institutionen.

Henrik Harder understreger dog, at ingen af de børn, der sov hos Tinsoldaten pågældende nat, skulle have lidt overlast i forbindelse med kvindens død.

»Vi er ved at undersøge, om det her skal give anledning til en ændring i vores procedure, men den ene, der arbejder om natten, har en overfaldsalarm og kan desuden kontakte et nærliggende plejehjem, og så har vi en bagvagt, som er klar til at træde til, hvis det skulle blive nødvendigt om natten,« siger han og tilføjer:

»Men det er klart, den her procedure har vi haft i mange år, uden det har voldt os problemer, men når sådan noget sker, så tager vi det selvfølgelig til efterretning.«

Henrik Harder oplyser videre, at Ringsted Kommunes kriseteam har været til stede ved institutionen siden hændelsen, og at både børn og pædagoger er blevet tilbudt krisehjælp.

Kvindens pårørende er underettet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Har du styr på Magnussen? Formel 1...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx