Af - 11/04-14 11:16; Opdateret: 11/04-14 11:45

- Folk er i forvejen så afklædte, når de træner crossfit, så hvorfor ikke smide det hele?- Folk er i forvejen så afklædte, når de træner crossfit, så hvorfor ikke smide det hele?

Aarhusianske Spartan Mentality CrossFit har oprettet et nudist-crossfit-hold.

Bildstrecke im Grossformat »

Spartan Mentality CrossFit i Aarhus har oprettet et lidt utraditionelt hold: Søndag aften trænes der uden tøj.

- I forvejen er folk efterhånden så letpåklædte til crossfit, at vi tænkte, at så kan vi lige så godt smide resten, forklarer Steffen Haldrup Andersen, der er både idémand, initiativtager og instruktør for nøgenholdet, til mx.dk.

Seinfeld-stjerne smider tøjet på fejlfuld forside af kendt magasin
Seinfeld-stjerne smider tøjet på fejlfuld forside af kendt magasin

Men tanken om nudist-crossfit opstod faktisk, fordi crossfitklubben har fået et lidt elitært image, efter at de har kvalificeret sig til europamesterskaberne tre år i træk. Derfor ville Steffen Haldrup Andersen gerne vise, at der er plads til nye medlemmer. Men han så det mest som et stunt, og havde ikke regnet med den store opbakning.

- Jeg var fuldstændig sikker på, at folk ville sige nej, da jeg smed det på banen, men det ender alligevel med, at der dukker 12 drenge op på dette her hold, som egentlig var tænkt som en besked om at der var plads til alle. Så vi fortsætter bare og kører igen på søndag, forklarer han.

TV: Kira guider dig til en lækker og fit krop
TV: Kira guider dig til en lækker og fit krop

Til gengæld har der ikke været det store held med at få kvinderne med på holdet, og det kommer de måske heller ikke, erkender Steffen Haldrup.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx