29/10-17 11:04; Opdateret: 29/10-17 11:55

Politiet efterlyser 63-årig mand efter kvindes død i KoldingPolitiet efterlyser 63-årig mand efter kvindes død i Kolding

Bent Ovesen og en gråbrun Ford Mondeo efterlyses i sagen om en kvinde, der ikke er død af naturlige årsager.

storybild

Politiet efterlyser den 63-årige Bent Ovesen, efter at hans hustru lørdag blev fundet død under mistænkelige omstændigheder i Kolding. Free/Foto Udleveret Af Politiet

Horsens. Politiet efterlyser søndag en 63-årig mand efter en kvindes mistænkelige død i Kolding.

I en pressemeddelelse sætter politiet navn og foto på Bent Ovesen, der muligvis er kørende i en gråbrun Ford Mondeo med AU 24 836 på nummerpladen.

Hans hustru, der var 61 år, blev fundet død på Christiansøvej i Kolding lørdag ved middagstid. I første omgang blev dødsfaldet betegnet som mistænkeligt, og allerede på det tidspunkt blev Ford Mondeo'en efterlyst.

Søndag siger Sydøstjyllands Politi på baggrund af omfattende undersøgelser, at kvinden ikke døde af naturlige årsager. Den endelige dødsårsag fastlægges dog først efter en obduktion, som gennemføres mandag, fremgår det af pressemeddelelsen.

Den efterlyste Bent Ovesen er almindelig af bygning og er 187 centimeter høj. Han er skaldet og bærer briller, lyder det i et signalement.

Politiet håber på henvendelser fra folk, der har set manden, bilen eller i øvrigt har oplysninger, der kan hjælpe med opklaringsarbejdet.

Søndag ønsker politiet ikke at gå yderligere i detaljer med sagen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx