Af - 18/10-16 12:43; Opdateret: 18/10-16 13:42

Øksebevæbnet klovn skyld i bilulykke i NordsjællandØksebevæbnet klovn skyld i bilulykke i Nordsjælland

Nordsjællands Politi har fået en anmeldelse om en klovn, der forårsagede en bilulykke.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu skete det.

En af de mange tilfælde af klovne, der dukker op ud af det blå og skræmmer tilfældige forbipasserende, er endt i en ulykke.

Heldigvis er der ikke sket nogen personskade, men det kunne nemt være gået meget værre ifølge politiet.

Nordsjællands Politi oplyser, at en 20-årig bilist i går forulykkede i sin bil, da en klovn, der var gemt bag en busk, med en økse i hånden sprang ud foran køretøjet. Det fik bilisten til at trække hård i rattet, og vedkommende kørte derfor galt.

- Bilisten endte med at påkøre kantstenen og punktere, men det kunne nemt være gået meget værre. Og klovnen, der forårsagede og bevidnede det hele, stak bare af. Vi er meget lidt imponerede over flere ting ved dén klovns ageren, skriver Nordsjællands Politi.

Ulykken skete kort efter midnat i Frederiksværk, oplyser politiet.

To er sigtet
Politikredsen melder også om to andre hændelser inden for det seneste døgn. I Hillerød løb to klovne rundt i det lokale indkøbscenters parkeringshus og skabte skræk og rædsel omkring klokken 20. Men politiet havde let ved at finde de genkendelige personer på grund af deres udklædning, og derfor er to ungersvende på henholdsvis 16 og 18 år nu sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

To 15-årige sigtes for klovneangreb i Hvidovre
To 15-årige sigtes for klovneangreb i Hvidovre

Omkring en time senere anmeldte en bilist, at en klovn var sprunget ud på kørebanen foran hans bil i Fredensborg. Da politiet ankom til stedet, blev en gruppe 12-15-årige - 5 drenge og 1 pige - udklædt som klovne fundet.

Ifølge politiet var der ikke beviser for, at det var en af dem, der sprang ud foran bilen, og derfor slap de unge med "nogle alvorsord."

To klovne med økser skræmmer drenge i Roskilde
To klovne med økser skræmmer drenge i Roskilde

Nordsjællands Politi har en klar opfordring til de personer, der ynder at iklæde sig maske og kostume for at skræmme andre:

- Stop det nu og brug tiden på noget, der ikke går ud over andre og måske også straffeattesten.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx