Af Jeppe Elkjær Andersen - 11/07-17 17:44

Mor om modbydelige gæster i BonBon-Land: Min teenagedatter passer bare sit arbejdeMor om modbydelige gæster i BonBon-Land: Min teenagedatter passer bare sit arbejde

En mors Facebook-opslag er gået viralt, efter hun mandag besluttede sig for at beskrive den måde, hendes datter behandles på, når hun arbejder som maskot i den kendte forlystelsespark BonBon-Land. Maskotterne udsættes nemlig for vold af flere besøgende. BonBon-Land bekræfter problemet.

storybild

Det er ikke altid lige skide skægt i BonBon-Land - i hvert fald ikke hvis man arbejder som maskot i parken. De bliver nemlig udsat for lidt af hvert af gæsterne. (Billede: BonBon-Land)

I Facebook-opslaget beskriver Camilla Christiansen, hvordan hendes 15-årige datter Laura arbejder som maskot i BonBon-Land i den sydsjællandske by Holme-Olstrup ikke langt fra Næstved.

Desværre er jobbet som maskot ikke altid lige sjovt for Laura, som ellers havde glædet sig til at blive netop 15 år, for så kunne hun begynde at arbejde som netop maskot i forlystelsesparken, der blev landskendt for relationen til slikket af samme navn.

Laura og de andre maskotter oplever desværre, at blive udsat for vold fra de besøgende - ikke mindst fra børn, der synes, at maskotterne skal spyttes på, have et spark over benet, en mavepuster eller skal spændes ben for. Alt sammen mens de voksne til børnene står og ser til - og måske endda mens forældrene selv står og griner af optrinnet.

Maskotterne i forlystelsesparken oplever ifølge Camilla Christiansen også, at de voksne selv deltager i ubehagelighederne ved eksempelvis at klatre op på maskotterne eller daske dem i hovedet, når de går forbi.

Og det har fået BonBon-Land til at tage sikkerhedsforanstaltninger for, at deres maskotter ikke skal komme til skade og få dårlige oplevelser.

BT har været i kontakt med BonBon-Land, som bekræfter den kedelige tendens, som efterhånden har stået på i noget tid.

»Vi har rigtig mange søde gæster, men vi har gennem de senere år oplevet en kedelig tendens. Nogle gange kan vi godt blive ret forundrede over, hvordan folk opfører sig overfor vores maskotter og vores øvrige ansatte,« siger Mattis Willms, der er direktør i BonBon-Land i en pressemeddelelse, som er sendt til BT.

»Uanset om det er en maskot man møder, en ansat ved en forlystelse eller i telefonen oplever vi, at folk overfuser vores medarbejdere og det der er værre. Vi holder et skarpt øje med den udvikling og gør alt for, at vores medarbejdere skal føle sig sikre. Vi er en forlystelsespark og ikke mindst en familiepark. Børnene skal have den super sjove dag. Jeg vil dog tilføje, at de allerfleste gæster er søde og rare,« uddyber han.

BonBon-Land oplyser desuden, at man ikke lader maskotterne gå alene rundt i forlystelsesparken. På grund af de kedelige episoder har man sørget for, at der mindst er en 'maskotven', som det kaldes, per to maskotter, for at de ikke skal blive udsat for diverse ubehageligheder, når de går rundt i parken.

Mette Christina Nielsen er social media manager i BonBon-Land, og hun fortæller, at tendensen med vold mod forlystelsesparkens maskotter er noget, man har været opmærksomme på længe inden, Camilla Christiansens opslag på Facebook.

»Heldigvis er det ikke noget, vi oplever hver dag, men vi oplever det så ofte, at vi har besluttet os for at sætte de her maskotvenner på maskotterne, når de går rundt i parken. Vi havde en uheldig oplevelse, hvor nogle mænd chikanerede en maskot, så sent som i går. Det gik så hurtigt, at maskotvennen, som ellers er en af de mest rutinerede, ikke kunne nå at reagere,« forklarer Mette Christina Nielsen.

»Det er en uheldig tendens, vi ser fra nogle få af vores gæster, og vi holder et vågent øje med det - og det gjorde vi også inden vores medarbejders mors opslag,« uddyber hun.

Herunder kan du se Camilla Christiansens opslag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Ny Superliga-sensation: Hattrick-helt...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx