Af - 27/06-17 19:45

Chauffør får krisehjælp efter studenterkørsel - ejer rystet: 'Han kunne have været død'Chauffør får krisehjælp efter studenterkørsel - ejer rystet: 'Han kunne have været død'

En ung mand kom tidligere tirsdag til skade, da en studentervogn kørte under en bro. Chaufføren er dybt påvirket.

storybild

OBS: AKIVFOTO! Vognen på billedet har intet med den pågældende ulykke at gøre. (Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen)

Tirsdag eftermiddag gik en studenterkørsel i København helt galt, da en ung mand blev ramt i hovedet af en jernbanebro.

Det oplyste vagtchef hos Københavns Politi, Henrik Brix, til metroxpress:

»En ung mand er kravlet op på rækværket, da han vil tage et billede af sig selv sammen med sine medstuderende. Han kommer lidt for højt op og opdager ikke en jernbanebro, som rammer ham i hovedet, da studentervognen kører under,« udtalte han.

Studenterkørsel går helt galt: Ung mand ramt i hovedet af bro
Studenterkørsel går helt galt: Ung mand ramt i hovedet af bro

Metroxpress har efterfølgende været i kontakt med ejeren af Festlastbiler.dk, Bengt Ragnar Svensson, som har stået for udlejningen af den implicerede studentervogn. Han oplyser, at firmaet altid holder sikkerhedsbriefing for studenterne, inden de påbegynder en tur.

»Inden vi kører afsted, får passagererne at vide, at de under kørslen ikke må være til fare for sig selv eller andre, og at de ikke må kravle op af lastbilens rækværk. Vi holder altid sikkerhedsbriefing som det første,« fortæller han.

Chaufføren, som kørte vognen, var efter uheldet så rystet, at han måtte erstattes af Bengt Ragnar Svensson, som i øjeblikket er i gang med at færdiggøre studenterkørslen.

»Det var en af vores rutinerede chauffører, men han var alt for chokeret til at køre videre. Han modtager i øjeblikket krisehjælp af en professionel hjemme hos min kone, som er medejer af virksomheden,« siger Bengt Ragnar Svensson, der selv er rystet oven på nyheden om ulykken.

»Studenten har det fint, men både min hustru og jeg er dybt chokerede, og jeg tror ikke, at de unge mennesker er klar over, hvor alvorligt det er. Havde han været 10 centimeter højere oppe, kunne han have været død,« siger han.

Sygeplejerske har fået nok af stive studenter: - Styr jer!
Sygeplejerske har fået nok af stive studenter: - Styr jer!

Festlastbiler.dk kører med cirka 3.000 studenter om året, og Bengt Ragnar Svensson fortæller, at dagens ulykke er en af de mest alvorlige.

Kort tid efter ulykken fik studenterne tilbuddet om at afbryde turen og samtidig få refunderet hele beløbet for leje af lastbilen, men de valgte at fortsætte.

Ulykken skete på Sjælør Boulevard ved Sydhavnen i København, tæt på Sjælør Station. Den unge mand slap med en flænge i baghovedet og en hjernerystelse, som han er blevet behandlet for på hospitalet. Ingen andre kom til skade i forbindelse med ulykken.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx