Af - 18/06-15 23:02

Danske Spil: Vi taber hvis Løkke vinderDanske Spil: Vi taber hvis Løkke vinder

Der er blevet spillet dobbelt så meget på Lars Løkke som på Helle Thorning siden klokken 12 i dag, lyder det fra Danske Spil.

Bildstrecke im Grossformat »
Lars har været noget mere populær at oddse på end Helle Thorning, og vinder han valget, som det meste tyder på, så taber Danske Spil penge. - På valgdagen har det efter klokken 12 været sådan, at for hver gang der er blevet oddset 100 kroner på Helle Thorning, så er der blevet spillet 200 kroner på Lars Løkke. Og set under hele valgkampen er fordelingen 65/35 med flest på Lars Løkke, siger Frederik Skov, der er produktmanager i Danske Spil. - For hver gang der er blevet spillet en krone på Liberal Alliance, er der blevet oddset fire kroner på Enhedslisten, fortæller Frederik Skov om duel-oddset imellem de to partier. 22.50 lå Enhedslisten til et mandat mere. Kunderne har spillet mest på, at DF kommer over de 18 procent, og det tyder prognoserne også på. 22,1 procent hedder det klokken 22.50. På et tidspunkt lå oddsene for, at Alternativet bare kom ind i Folketinget på Danske Spils hjemmeside, og det var der mange, som spillede på. Den regner Danske Spil med at tabe på, lyder det fra Frederik Skov. De fleste har spillet på, at Søren Pape ikke klarer det, og det viser en måling fra TV 2 også klokken lidt i 22. Her har kunderne været skarpe. Oddset på de Konservative har været højt, og det har mange gamblere udnyttet. Det tyder på, at Danske Spil også taber her. Et af de odds, der har overrasket Frederik Skov i løbet af dagen, handler om Yahya Hassan. At han kommer Folketinget er nemlig gået fra at give pengene 10 gange igen til kun at give fem gange igen. Det tyder altså på, at mange har spillet på den unge digter.

- Det virker som om, at når danskerne har været nede for at sætte deres kryds, så har de været forbi Danske Spil umiddelbart efter.

Sådan lyder det fra Frederik Skov, der er produktmanager i Danske Spil, og som er positivt overrasket over danskernes spillelyst. Til gengæld vil han ud fra ud fra et økonomisk synspunkt ikke være glad, hvis Lars Løkke ender med magten.

- Hvis Lars Løkke vinder valget, så vinder kunderne, siger han til metroxpress og uddyber, hvordan danskerne har satset deres penge, når spørgsmålet har lydt; hvem bliver den næste statsminister?

- På valgdagen har det efter klokken 12 været sådan, at for hver gang der er blevet oddset 100 kroner på Helle Thorning, så er der blevet spillet 200 kroner på Lars Løkke. Og set under hele valgkampen er fordelingen 65/35 med flest på Lars Løkke, siger Frederik Skov.

Flæsket blev revet ned fra hylderne i Føtex
Flæsket blev revet ned fra hylderne i Føtex

Landsbyen Gylling giver praj om blå valgsejr
Landsbyen Gylling giver praj om blå valgsejr

I løbet af de sidste par dage har et odds på Lars Løkke givet pengene 1,85 gange igen, men i løbet af i dag er det blevet lavere og lavere. Helle Thorning har givet 1,95, og hendes odds er samtidig steget.

Danskerne har generelt været utroligt gode til at smide penge efter politik i den her omgang, og Frederik Skov fortæller, at der er blevet spillet mere på valgkampen i dag, end der bliver på dagen op til en landskamp.

Det betyder også, at den næste statsminister ikke har været det eneste, som danskerne har spillet på.

I galleriet øverst kan du høre mere om, hvordan nogle af oddsene har fordelt sig hos Danske Spil.

Generelt regner Danske Spil hverken med de store økonomiske gevinster eller nederlag i forbindelse med deres valg-odds, der i øvrigt har været de klart største udbud i historien.

Der har simpelthen været så meget at spille på, at de forventer, at det bliver fordelt rimeligt lige.

LÆS OGSÅ: Dansk Folkeparti står til at blive større end Venstre

LÆS OGSÅ: Qvortrup: - Løkke står til at blive statsminister for en usædvanlig svag regering

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx