Af - 30/04-16 15:51

Klar til at smide kludene? Lørdag er 'Arbejd-nøgen-i-haven-dag'Klar til at smide kludene? Lørdag er 'Arbejd-nøgen-i-haven-dag'

På lørdag er det international 'Arbejd-nøgen-i-haven-dag'. Smider du kludene og går i haven?

Bildstrecke im Grossformat »

Nu på lørdag er det international 'Arbejd-nøgen-i-haven-dag', og derfor har Bolius samlet tre gode råd, som du skal være opmærksom på, hvis du planlægger at lave havearbejde nøgen.

Flot forårsvejr på vej: Så varm bliver Kristi Himmelfarts-ferien
Flot forårsvejr på vej: Så varm bliver Kristi Himmelfarts-ferien

Dagen, der er skabt af The Naturist Society (TNS), falder altid den første lørdag i maj, og hensigten er, at man skal "føle sig mere fri, acceptere sin krop og være tættere på naturen".

Af flere årsager er det imidlertid ikke helt uden risiko at arbejde nøgen i haven. Udover at du skal passe ekstra meget på farlige haveredskaber og på solen, risikerer du nemlig at overtræde lovgivningen for blufærdighedskrænkelse.

Hvis du støder forbipasserende med din nøgenhed, kan de nemlig vælge at anmelde dig - også selv om du befinder dig i din egen have. Det er imidlertid kun aktuelt, hvis du er synlig. Hvis din have er aflukket, så ingen kan se ind, burde du roligt kunne smide kludene.

Samtidig er det afgørende, om din adfærd har seksuel karakter:

- En rettesnor er dog, at for at støde andre skal din adfærd have en seksuel karakter – som samleje, berøring eller onani – samtidig med at det kan sandsynliggøres, at du ved eller må have indset, at din opførsel virker krænkende for andre, skriver Bolius.dk.

1. maj-taler kan holdes i sol over det meste af landet
1. maj-taler kan holdes i sol over det meste af landet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx