Af - 28/05-15 14:46; Opdateret: 28/05-15 15:28

Anklaget for hestehæleri går nu til politietAnklaget for hestehæleri går nu til politiet

Peter Hoeck føler sig så krænket over at Topdanmark har hængt ham ud over for Ankestyrelsen for at være idømt fængsel for hestehæleri, skriver Fagbladet 3F.

storybild

(Billede: Polfoto/LEHMANN MARTIN)

Postarbejder Peter Hoeck, Haderslev, føler sig så krænket over at Topdanmark over for Ankestyrelsen har hængt ham ud for at være idømt fængsel for hestehæleri.

Far fører retssag efter søns selvmord i arresten
Far fører retssag efter søns selvmord i arresten

Onsdag gik han til politiet i Haderslev for at anmelde Topdanmark for personlig krænkelse, skriver Fagbladet 3F.

- Jeg føler mig hængt ud, og jeg fik et chok, da jeg i påsken opdagede, hvad Topdanmark har gjort. Sagen har ramt hårdt og belaster mig psykisk. Jeg er stresset, sover dårligt og tænker ikke på ret meget andet, siger han.

Pædagogmedhjælper fængslet for at sexkrænke femårig
Pædagogmedhjælper fængslet for at sexkrænke femårig

Men Topdanmark ankede sagen til Ankestyrelsen, hvor de i anken medsendte, hvad de kalder ”dokumentation fra offentlige onlinemedier” på, at han har været idømt fængsel for hæleri af stjålne heste. De har også brugt hans Facebook til at antyde, at han deltog i VM i jollesejlads.

Hele miseren skyldes, at Peter Hoeck, har en navnebror et sted i landet, der er straffet, og det er nu gået ud over ham. Topdanmark har beklaget fejlen og betalt erstatningen på de 32.000 kr., men der skal mere til.

- Det kan ikke være rigtigt, at et forsikringsselskab kan indkopiere så forkerte oplysninger i ankesag og hænge mig ud, uden at det får konsekvenser for dem. Det er utroligt, at de kan sjuske så meget. Deres interne kontrol er bare for ringe, siger han.

Mandlig massør fængsles for at have krænket kunder
Mandlig massør fængsles for at have krænket kunder

Kommunikationsdirektør i Topdanmark, Jens Langergaard, er ikke stolt over situationen.

- Men straks, da vi blev gjort opmærksom på sagen, indså vi, at vi har lavet en stor og sjusket brøler og fejlvurdering, hvor de pågældende dokumenter aldrig skulle have været sendt med. Vi har bedt Styrelsen slette akterne fra de forskellige arkiver, og jeg vil understrege, at vi ikke har haft nogen intention om at krænke nogen, siger Jens Langergaard.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx