Af Ritzau - 12/11-16 15:08; Opdateret: 12/11-16 15:21

71-årig dement stjernebokser efterlyses af politiet71-årig dement stjernebokser efterlyses af politiet

Den tidligere bokser Tom Bogs er gået fra sit hjem. Han er dement. Politiet beder om hjælp til at finde ham.

storybild

Den tidligere professionelle bokser Tom Bogs er blevet efterlyst af politiet. Han er dement og gik fra sit hjem lørdag morgen. Siden har familien ikke hørt fra ham. (Billede: Scanpix/Camilla Rønde)

Den 71-årige tidligere stjernebokser Tom Bogs er blevet efterlyst af politiet. Han er dement og ikke set, siden han forlod sit hjem i Hvidovre lørdag morgen.

- Han forlod sit hjem i Hvidovre klokken ni i morges. Han er dement, og han har ikke haft kontakt til familien, siden han forsvandt.

- Der er koldt derude, og vi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set ham, siger vagtchef Lars Guldberg fra Københavns Vestegns Politi til BT.

Han gik fra hjemmet i Hvidovre lørdag morgen, før hans hustru vågnede.

Det er ikke sikkert, hvad han har på, men han kan muligvis være iført brune bukser og en damejakke. Muligvis har han også en pose med med mærket Bahne.

Det oplyser Kim Madsen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til Ritzau.

- Muligvis søger han mod Amager, hvor hans tidligere arbejdsplads er. Der er han tidligere fundet ude, siger vagtchefen.

Politiet beder også om hjælp til at finde den tidligere professionelle bokser på Twitter:

- Kig efter Tom på 71, som er gået fra hjemmet i Hvidovre. Han er dement, hilser pænt på alle og kan finde på at tage bus eller tog, skriver politiet.

Tom Bogs har haft en imponerende boksekarriere, hvor han i 1964 deltog i OL i Tokyo. Han blev et af Danmarks største sportsnavne i 1960'erne og 1970'erne.

Han blev siden optaget i dansk sports Hall of Fame, som den eneste bokser. Senere lagde han boksehandskerne på hylden og var skraldemand på Amager.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lystfisker fik helt usædvanlig...
bt.dk
FCK-profil slog tilbage efter...
bt.dk
Oprevet over at se Ivanka Trump:...
bt.dk
Camilla Miehe-Renard: Vores...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx