31/01-15 08:25; Opdateret: 31/01-15 08:45

13 henvendelser om børnelokker13 henvendelser om børnelokker

Fra midt december til her i slutningen af januar har Nordsjællands Politi fået flere henvendelser fra børn og deres forældre om en formodet børnelokker

storybild

Fra midt december til her i slutningen af januar har Nordsjællands Politi fået flere henvendelser fra børn og deres forældre om en formodet børnelokker, der har været på spil i Farum.

Mogens Mogensen, der er lokal efterforsker på Station Syd, fortæller Frederiksborg Amts Avis, at der har været fem episoder ved Marie Kruses Skole og Stavnsholtskolen i Farum. Derudover har der været yderligere otte episoder i Farum. Nu har Nordsjællands Politi talt med en person, som de mener står bag nogle af hændelserne.

- Vi har haft en præventiv samtale med manden tirsdag eller onsdag i denne uge. Han fortalte os, at han rettede henvendelse til børnene, fordi han følte sig drillet af dem, siger Mogens Mogensen til avisen.

Børnelokker fortsætter på nettet - skal i fængsel igen
Børnelokker fortsætter på nettet - skal i fængsel igen

Den lokale efterforsker har indtryk af, at manden er harmløs, men han har nogle problemer med at huske alle detaljerne omkring episoderne.

- Manden har ikke gjort noget strafbart, og han har fortalt os, at han ikke vil gøre det mere, siger Mogens Mogensen, som ikke kan udelukke, at der kan være endnu en person på spil, som står bag nogle af henvendelserne til børnene, som alle har en alder på mellem otte og 12 år.

Mogens Mogensen vil nu rette henvendelse til skolerne i Farum for på den måde at informere forældre og børn om sagen.

Både drenge og piger er blevet kontaktet af en formodet børnelokker. Den 15. januar gik det ud over en 12-årig dreng. Ved 15-tiden blev han kontaktet af en mand ved Marie Kruses Skole på Stavnsholtvej i Farum. Manden stoppede drengen og spurgte, om han ville have noget slik. Drengen skyndte sig at løbe fra stedet, og manden forfulgte ham et kort stykke tid, inden han opgav.

Video fik hjælpsom mand hængt ud som børnelokker
Video fik hjælpsom mand hængt ud som børnelokker

Manden beskrives som 30-40 år, almindelig af kropsbygning, med kort, sort hår. Han var iført en blå jakke, talte med accent og haltede på den ene fod.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx