Af - 06/05-14 20:47

I morgen tidlig havner Melodi Grand Prix i rettenI morgen tidlig havner Melodi Grand Prix i retten

Klokken ni i morgen bliver selskabet bag Melodi Grand Prix sagsøgt for seks millioner kroner, fordi de ikke har betalt en vvs-regning. Også elektriker mangler penge.

storybild

VVS-firma stævner i morgen selskab bag Eurovision-show, der ikke kan eller vil betale regning på seks millioner kroner. (Billede: Jens Dresling, Polfoto)

Første Eurovision-semifinale når lige at finde sted før selskabet bag havner i retten.

Klokken ni i morgen bliver Projektselskabet, der bygger scenen, stævnet for ikke at have betalt en VVS-regning til John A. Hansen A/S på 4.7 millioner plus moms renter - i alt seks millioner kroner.

Der er også dukket en millionregning op til en elektriker, som heller ikke kan få sine penge fra Projektselskabet, der er ejet af Region Hovedstaden.

Ubetalt millionregning truer Melodi Grand Prix
Ubetalt millionregning truer Melodi Grand Prix

Metroxpress har været i forbindelse med elektrikerens advokat, der bekræfter, at de ikke har fået deres penge, men først vil gøre det til en sag efter showet.

- Da de ikke betalt det, som de skylder i dag, så indleverer vi en stævning mod firmaet i morgen tidlig. Fra vores side er sagen meget klar - vi har haft en kontrakt med en aftalt timepris og at de skulle betale materialer. Det har vi overholdt, og det har selskabet ikke ville betale for, siger Håkun Djurhuus, der er partner i advokatfirmaet BechBruun.

Millionbombe under Melodi Grand Prix
Millionbombe under Melodi Grand Prix

Han er også i kontakt med elektrikerens advokat.

Kommunikationschef Emil B. Spangenberg fra projektselskabet, fortæller, at de ikke er enige i kravet fra VVS-firmaet:

'Selskabet beklager at entreprenøren ikke har villet indgå i dialog og må derfor nu se frem til senere uvildig retslig afgørelse.'

Her er det fortrolige Eurovision-notat
Her er det fortrolige Eurovision-notat

I går blev overforbruget på foreløbig mindst 43 millioner også behandlet i Region Hovedstaden. Og det store forbrug fik de konservatives formand i regionen, Mette Abildgaard til at rase:

- Det her er så alvorligt, at det skal have en konsekvens efter showet - hvilken vil jeg ikke tage stilling til før, at vi har fået en redegørelse for, hvem der vidste hvad, hvornår, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
'Dårlig idé, da jeg sagde til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx