Af - 13/06-13 21:50; Opdateret: 13/06-13 22:56

LA-politiker søger SORT rengøringshjælpLA-politiker søger SORT rengøringshjælp

Liberal Alliances leder i Fredericia søger en sort rengøringshjælp på sin Facebook-profil. Det er ikke seriøst ment, siger han.

storybild

(Billede: Facebook)

Kent Hedemann Kristensen, der er lokalpolitisk leder af Liberal Alliance i Fredericia, skulle måske have tænkt sig om en ekstra gang, inden han lavede lige præcis denne statusopdatering på Facebook:

'SORT ARBEJDE TILBYDES, I desperation og med henvisning til nødret, søger vi nu en SORT RENGØRINGSHJÆLP idet vi ikke har fået en eneste ansøgning "hvidt",' skriver Hedemann og eftersøger folk på overførselsindkomst til jobbet.

LA-politikerens opslag med opfordring til at arbejde ulovligt bliver i øjeblikket delt af flere andre politikere på Facebook.

Jobbet er ifølge Hedemanns opslag 'tre timer hver torsdag' i politikerens eget hjem.

LA-politikeren siger til mx.dk, at han mente opslaget som en joke og derfor slettede det, da det havde ligget på Facebook i fem minutter.

- Hvis jeg seriøst søgte en sort rengøringshjælp, så havde jeg ladet opslaget ligge, men jeg slettede det, fordi jeg tænkte, at det nok ville blive misforstået, siger Kent Hedemann Kristensen.

Han forklarer, at han skrev opslaget, fordi han undrede sig over, at ingen havde svaret på det, da han tidligere havde søgt en rengøringshjælp under normale vilkår.

- Jeg ville aldrig ansætte nogen sort, siger han.

- Det virkeligt interessante her er, at ingen var interesserede i jobbet, selv om jeg søgte i flere omgange, siger Hedemann.

Hedemann fortæller, at han nu har fundet en rengøringshjælp, der er villig til at arbejde hvidt.

Hedemann er udover at være leder af partiet i Fredericia også folketingskandidat.

Samuelsen: Ingen kommentar
Mx.dk fangede sent torsdag aften Liberal Alliances politiske leder, Anders Samuelsen, under Folkemødet på Bornhol, men partilederen var ikke meget for at tale om sagen, som han kalder 'en åndssvag joke':

- Det var ment som en åndssvag joke, og det har jeg ingen kommentar til, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx