Af - 24/09-15 22:02

Så mange kvinder tænder på at få tilsendt pik-billederSå mange kvinder tænder på at få tilsendt pik-billeder

'Hvad er det, de vil med det? De prøver jo nok at imponere mig, men det har den modsatte effekt', siger 27-årige Iselin Kimestad, der som mindretallet ikke bliver tændt, når mændene sender billeder af deres kønsdele!

Bildstrecke im Grossformat »
At kvinder og mænd ikke tænder på det samme kommer også til udtryk ved strip: - Når manden stripper, kan det være meget sjovt, når han viser muskler, senerne springer frem på armen, og vi kan se blodårer. Men når de viser numse, bliver det lidt klovnagtigt, siger sexolog Jakob Olrik Han tilføjer: - Men når en kvindelig stripper viser numse, er det jo bare toppen for mænd! - Kvinder synes, det er plat, når mænd på datingprofiler stiller sig op med et kitesurfing board, for vi ved jo godt, at det ikke er et, han bruger, siger sexolog Jakob Olrik. Han forklarer, at de opstillede billeder dog virker den anden vej rundt for mænd: - Kvinder må godt skubbe deres bryster sammen og lave trutmund, selvom fyre godt ved, det er opstillede billeder. Det kan vi godt tænde på, siger Jakob Olrik. Jakob Olrik har engang selv modtaget et billede af en piges kønsdele, som IKKE var 'turn on': - Jeg sad mit i min kaffe latte og spise croissant med min datter en morgen, da jeg pludselig modtog et close-up billede af en kusse på min mobil. Er det en skovsnegl? Så close-up var billedet, og det var virkelig ikke lækkert. - Få altid kvinden til at sende først, og overgå aldrig det billede, hun sender. Hvis hun sender et uskyldigt, men frækt billede, skal du sende et billede af din åbne skjorte. Det skal være ligeværdigt, lyder et af rådene fra Jakob Olrik. Her er endnu et godt råd fra sexolog Jakob Olrik - hvis du gerne vil sende sexede billeder til din partner, men denne artikel har skræmt dig fra at prøve: - Sexbilleder er noget, der skal bygges op. Ligesom et samleje. Man starter ikke bare ud med at røvpue. Man skal først have dialogen, og de der frække ord, inden man sender billedet, siger han.

Her er eksempler på, at mænd og kvinder slet ikke tænder på det samme, og du kan samtidig læse om et tilfælde, hvor det heller ikke var særlig 'turn on' for en mand at modtage et sexy-billede fra en kvinde.

Er det 'turn on', når ens partner sender billeder af deres kønsdele?

Ja, svarer næsten alle mændene i en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for metroxpress, mens 53 procent af de kvinder, der har modtaget billeder af deres nuværende eller tidligere partners kønsdele, synes, det var frækt.

En af dem, der ikke tænder på at få tilsendt sjofle billeder fra mænd, er danske Iselin Kimestad på 27 år. Hun har flere gange modtaget billeder fra mænd, hun har datet.

- Det er lidt sjovt at modtage sådan et billede. Hvad er det, de vil med det? De prøver jo nok at imponere mig, men det har den modsatte effekt. Det er ikke noget, der tænder mig, siger hun.

Små piger skal vide alt om S/M og analsex
Små piger skal vide alt om S/M og analsex

Iselin Kimestad tror, at mænd sender nøgenbilleder af dem selv i håb om at få tilbage af samme skuffe eller for at få anerkendelse:

- Man kan fornemme, at det betyder noget for manden, hvis man bliver tændt af at se billeder af deres pik. For deres skyld synes jeg, man skal reagere på billedet med et: 'Neeej sikke tændt du bliver af mig. Det var vel nok en stor, flot pik', siger hun.

Og selvom Iselin Kimestad ikke synes, det er sexet at modtage billederne, synes hun faktisk, at man som en god kæreste bør spille endnu mere skuespil for at gøre sin kæreste glad.

- Jeg synes godt, at man kan bede sin fyr om at sende et fræk billede af sig selv, fordi man ved, det gør fyren glad, at man spørger, siger hun.

Og glad bliver de fleste mænd også af at modtage billeder af deres partners kønsdele. Kun fire procent mener ikke, det er frækt, mens hele 36 procent af kvinderne mener tilsvarende.

Det er fandme en stor forskel. Det må have noget at gøre med, at mænd er mere visuelt orienteret. Mænd tænder på det, de kan se, mens kvinder kan tænde på en sexet stemme. Kvinder kan ikke nødvendigvis tænde på et billede. De vil vide mere, som for eksempel om han arbejder som overlæge.
Det siger kønforsker fra Roskilde Universitet, Kenneth Reinicke.

KLUMME: Let's talk about sex
KLUMME: Let's talk about sex

Sexolog Jakob Olrik mener ligesom Kenneth Reinicke, at forskellen skal forklares med, at mænd og kvinder bliver tændt af forskellige ting:

- Kvinder vil langt hellere have personlige ord gerne om hende, end at få et billede af hans diller. Kvinder ved godt, manden har en pik, men hvad har han mellem ørerne?Vi mænd vil hellere have et godt brystbillede, end at hun siger, at hun elsker os. Sexede billeder er poesi for manden, siger Jakob Olrik.

Frække danskere: Så mange har knaldet på arbejdet
Frække danskere: Så mange har knaldet på arbejdet

LÆS OGSÅ: Flere kvinder får strubekræft af oralsex

LÆS OGSÅ: Kvinder vil have ligeså meget sex som mænd: Her er årsagen til det ikke sker

LÆS OGSÅ: 25-årig kvinde udgiver sig for at være mand for at narre veninde til sex

LÆS OGSÅ: TEST: Hvor mange har du i virkeligheden haft sex med?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx