Af - 06/01-14 22:00

Elbæks Alternativet har flettet næbbetElbæks Alternativet har flettet næbbet

Uffe Elbæks nye parti, Alternativet, har været tavs på Twitter i mere end to uger. Vi har holdt juleferie, siger Elbæk. Uklogt, siger ekspert.

storybild

Man skal holde alle kommunikationsplatforme varme, hvis man vil have succes som nystiftet parti. Derfor er det uklogt, at Uffe Elbæks parti Alternativet har lagt sin Twitter-profil død i mere end to uger, siger ekspert. (Billede: polfoto/arkiv)

Man skulle umiddelbart tro, at et nystiftet parti havde brug for al den opmærksom, det er er muligt at tiltrække. Men tidligere kulturminister Uffes Elbæks Alternativet har ikke kvidret på Twitter i snart tre uger. Man skal tilbage til den 20. december sidste år for at finde det seneste pip fra Alternativet.

Elbæks 'Alternativet' har NUL sikre stemmer
Elbæks 'Alternativet' har NUL sikre stemmer

Det er 'helt som det skal være', siger partistifter Uffe Elbæk:

- Vi kommunikerer, når der er noget at kommunikere ud. Der har jo været juleferie, længere er den ikke.

Han hæfter sig ved, at Alternativet har kommunikeret på andre platforme, blandt andet på partiets hjemmeside og sendt vælgererklæring ud via e-mails til omkring 2.000 personer.

Ekspert: Alternativet har ikke en chance
Ekspert: Alternativet har ikke en chance


Men det er uklog strategi at ligge stille så længe på Twitter, mener Benjamin Rud Elberth, ekspert i politisk kommunikation på sociale medier og digital chef hos kommunikationsvirksomheden Geelmuyden Kiese.

- Hvem vil stemme på et parti, som holder ferie? Man vil jo gerne være med i et parti, som har en mening om de ting, der versere – også i ferier. Men den går lige, fordi Elbæk selv er aktiv og blandt de dygtigste på de sociale medier, siger han og tilføjer:

Mimende mand skal tale Uffe Elbæks sag
Mimende mand skal tale Uffe Elbæks sag

- Jeg ville ikke have rådet partiet til at ligge stille på Twitter så længe, når de gerne vil sikre sig opstilling. Jeg ville have givet den fuld skrue og tweetet løs. Som nyt parti skal de have noget på hjertet hver dag, så man hele tiden er i folks bevidsthed. Det må ikke være sådan, at en journalist spørger, hvorfor Twitter-profilen ligger død, siger han

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx