Af - 30/09-14 09:07; Opdateret: 30/09-14 09:26

Svindler udnyttede boykot-side på Facebook - nu er den fjernetSvindler udnyttede boykot-side på Facebook - nu er den fjernet

En ukendt mand har svindlet sig adgang til Facebook-siden 'Boykot Jensens Bøfhus'. Nu er siden blevet slettet.

storybild

Jensens Bøfhus fik massiv modgang efter dommen, der forbød 'Jensens Fiskerestaurant' at bruge navnet Jensen. (Billede: Polfoto)

På få dage fik Facebook-siden ‘Boykot Jensens Bøfhus’ mere end 100.000 likes, efter bøfkæden tidligere på måneden fik medhold i, at ‘Jensens Fiskerestaurant’ i Sæby misbrugte det populære efternavn.

Dom: Kun Jensens Bøfhus må bruge navnet 'Jensens'
Dom: Kun Jensens Bøfhus må bruge navnet 'Jensens'

Men nu er det tilsyneladende slut med boykot. Siden er blevet slettet fra Facebook, efter en svindler har narret sig til at få administratorrettigheder på siden.

TV2.dk skrev i går, at den 17-årige gymnasieelev Magnus Jensen, der oprettede siden på Facebook, for nyligt blev kontaktet af en mand, der ville købe administratorrettighederne til siden.

- Jeg blev kontaktet af en mand, der skrev, han ville bruge siden til annoncer og reklamer og han tilbød mig 4.000 kroner for administratorrettighederne, siger gymnasieeleven.

Ekspert: Jensen's Bøfhus har overset folkedomstolen
Ekspert: Jensen's Bøfhus har overset folkedomstolen

- 4.000 kroner er mange penge for mig, når jeg er studerende. Jeg vidste ikke, siden kunne blive misbrugt på den måde, supplerer han.

Magnus Jensen gjorde derfor køberen til administrator i tirsdags - men de 4.000 kroner så han aldrig noget til. Han blev blokeret fra at kommentere og lave opslag i gruppen, og samtidigt slettede køberen sin Facebook-profil.

Jensen's Bøfhus nedsablet i anmeldelse: 'Fornærmende ringe kvalitet'!
Jensen's Bøfhus nedsablet i anmeldelse: 'Fornærmende ringe kvalitet'!

Efter Magnus Jensen mistede kontrollen over siden, blev der lagt et link op med en indsamling til en PayPal-konto med navnet stoetJacob@hotmail.com.

- Vi har fået speciel tilladelse af Jacob selv til at oprette et donations link, så vi kan hjælpe ham lidt. Lad os alle hjælpe Jacob med at få betalt den bøde! Her er linket hvor man kan donere, lød det med henvisning til Jensens Fiskerestaurant-ejer Jacob Jensen, der fik en bøde på 200.000 kroner, da Jensens Bøfhus vandt sagen over ham.

Kendte danskere: Derfor kunne vi aldrig finde på at sætte vores ben på Jensen's Bøfhus
Kendte danskere: Derfor kunne vi aldrig finde på at sætte vores ben på Jensen's Bøfhus

Det ærgrer Magnus Jensen, at den side, han startede, tilsyneladende efterfølgende er blevet udnyttet af en svindler.

- Det bliver jeg da rigtig sur over. Det føles rigtig ærgerligt, at jeg har dummet mig, og at han har fået siden til at poste alt muligt andet. Det er ærgerligt, hvis folk har givet penge til en snyder. Han snyder jo på mange niveauer – både mig og folk der liker siden, siger han til TV2.dk.

Det vides ikke, hvor mange - hvis nogen - der i god tro har sendt penge til PayPal-kontoen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-stjerne er blevet...
bt.dk
Efter vanvittigt drømmemål: Real...
bt.dk
25-årig dansk stjerne er blevet gift
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx