Af Amalie Abildgaard - 19/08-17 13:44

Salg af sexlegetøj eksploderer: Det har danskerne købtSalg af sexlegetøj eksploderer: Det har danskerne købt

Det kunne tyde på, at en kold juli har fået danskerne til at blive indendørs og hygge sig under dynerne.

storybild

Når solen skinner, og varme briser stryger over landet, søger danskerne ofte udendørs i ganske lidt tøj. Det skulle man tro, gjorde danskerne kåde. Men den tese kan man godt pakke væk igen.

I hvert fald viser nye tal fra internethandlen sexshop.dk, at deres salg er eksploderet i juli, og at danskerne er mere tilbøjelige generelt til at købe sexlegetøj, når det er dårligt vejr.

'Vi kan konstatere, at der over sommeren bliver solgt langt flere produkter i perioder med dårligt vejr. Kigger vi på vores data fra 1. maj til 1. august, så ser man et meget tydeligt mønster,' udtaler Michael P. Hansen, som er direktør for sexshop.dk, i en pressemeddelelse.Særligt juli var en god måned for sexshop.dk, da den ifølge DMI var den koldeste danske sommermåned i 10 år.

Sexshoppen har også set på, hvilke produkter der hyppigst lander i danskernes indkøbskurv. På en førsteplads ligger deres glidecreme, efterfulgt af deres klitorisvibrator.

Noget kunne tyde på, at det særligt er kvinderne, der har shoppet amok på hjemmesiden, da flere klitorisprodukter er på deres top ti over solgte varer.

Ser man på, hvad der kan formodes at havne i de danske pars postkasser, er et legetøjssæt med pisk, penisring og håndjern på listen.

Top ti-liste er baseret på antal solgte produkter i perioden 1. juli til 31. juli.

Se hele listen her:

1. Mixgliss Lub Aboslut Basic -Glidecreme

2. Satisfyer Pro 2 - Klitoris-Vibrator

3. Dorcel - Power Clit

4. You2Toys Big Jelly Vibrator

5. Rocks off - 80 mm Chrome Klitoris Vibrator

6. Mixgliss Clean - Toy Cleaner

7. Toy Joy Lovetoy Starter Kit - Sæt

8. Just Glide Anal-50 ml.

9. You2Toys European Lover small

10. DUREX INTENSE ORGASMIC GEL

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx