Af - 26/03-15 18:38; Opdateret: 26/03-15 18:51

Jobløse Mikkels kæreste fik viral idé: Så mange job er han blevet tilbudtJobløse Mikkels kæreste fik viral idé: Så mange job er han blevet tilbudt

Nogle gange skal man bare lytte til, hvad kæresten siger...

Bildstrecke im Grossformat »

Den 21-årige elmontør Mikkel gik alternativt til værks på Facebook for at skaffe sig et job - under 24 timer efter at have delt sit opslag, har han nu været til tre samtaler og skal til yderligere tre fredag.

Kæresten Anja Daniella luftede idéen om, at man kunne forsøge sig på Facebook. Og det var en plan, der skulle vise sig at give pote i den helt store stil.

- Det var faktisk min kærestes idé, jeg var skeptisk til at begynde med, men blev mere og mere lun på idéen, siger Mikkel Dahl Marcussen til metroxpress.

Den unge elmontør lagde derfor et billede op af sig selv med et skilt og en supplerende tekst, hvor han søgte noget at rive i. Det begyndte stille og roligt, men så stak det helt af med delinger. Opslaget blev lavet onsdag klokken 20, og allerede torsdag eftermiddag er Mikkels opslag blevet delt 25.000 gange og hans telefonsvarer er så fuld, at der ikke er plads til flere beskeder.

18-årig skulle vedhæfte CV: I stedet blev det hedt
18-årig skulle vedhæfte CV: I stedet blev det hedt

- Jeg håbede bare, at den nærmeste familie og venner ville dele det. Og så kunne det måske kaste en enkelt samtale af sig, fortæller Mikkel om sine forhåbninger om det alternative opslag.

Det gik dog over al forventning og Mikkels telefon bugner nu af tilbud. Via sms er der kommet 50 tilbud om job, der både ligger indenfor og udenfor hans fagområde. Men bedst af alt er det dog, at han torsdag har været til de første tre samtaler i hhv. Hvidovre, Slagelse og lidt uden for Holbæk. Alle tre arbejdsgivere har tilbudt ham et job, hvis han vil have det. Fredag venter endnu tre samtaler.

TV: Meget anderledes ansøgning - kan Oscar synge sig til drømmejobbet?
TV: Meget anderledes ansøgning - kan Oscar synge sig til drømmejobbet?

I første omgang slår Mikkel dog koldt vand i blodet, før han vælger, hvor han skal bruge sine arbejdsdage fremover.

- Jeg skal lige tænke over det, lyder det fra elmontøren.

I mellemtiden forkæler han kæresten, Anja Daniella, der er kilden til den megen succes.

- Hun får al den opmærksomhed, hun overhovedet vil have, siger Mikkel Dahl Marcussen til metroxpress.

9-årig fyr tjener millioner på at teste Kinder-æg og Lego
9-årig fyr tjener millioner på at teste Kinder-æg og Lego

Teksten lød som følger:

Jeg står op hver morgen kl. 6 med min kæreste, drikker min morgenkaffe, hopper i tøjet, og sætter mig ud i bilen for at køre rundt til sjællands arbejdspladser. Med mig har jeg en ansøgning hvor jeg søger om at blive fuldtidsansat i deres virksomhed. Jeg kommer hjem kl. 15 hvor jeg tjekker postkassen for ugens aviser og sætter kryds ved de ledige stillinger jeg kan søge. Efterfølgende sætter jeg mig ved computeren og logger på jobnet for at se om der er kommet nye jobannoncer siden dagen forinden og søger hvad jeg er kvalificeret til.

Her er det perfekte jobopslag til dig, der søger det simple liv
Her er det perfekte jobopslag til dig, der søger det simple liv

Dette har været min hverdag siden d. 13. Marts 2015, og nej dette er ikke længe at være arbejdsløs, men jeg har ikke lyst til at være arbejdsløs! Jeg vil stå op om morgen, drikke min morgenkaffe, hoppe i arbejdstøjet og køre afsted på arbejde.
Så her er lidt om mig:

Mit navn er Mikkel Dahl Marcussen, jeg er 21 år og er nyuddannet el montør.

Jeg er bosat i Slagelse, har dog selv bil så tranport til og fra er intet problem.

Er det her årets sjoveste jobannonce?
Er det her årets sjoveste jobannonce?

Som person er jeg meget imødekommende, og elsker udfordringer. Udfører mit arbejde hurtigt og effektivt. Er lyttende og forstående og er åben for andres holdninger og meninger. Jeg er stabil, pligtopfyldende, fleksibel og tager imod nye udfordringer med åbne arme.

Jeg snakker både engelsk og tysk på alment niveau.

Så skulle I stå og mangle en frisk ung mand som mig, hører jeg gerne fra Jer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx