Af - 07/10-14 16:32; Opdateret: 07/10-14 16:53

25-årig varetægtsfængslet efter knivdrab ved café25-årig varetægtsfængslet efter knivdrab ved café

En 25-årig mand, der er sigtet for drab, er blevet fængslet. Han erkender grov vold overfor offeret.

En 25-årig mand fra Københavns-området er tirsdag eftermiddag i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk blevet varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med drabet på en 33-årig mand i Asnæs i Odsherred.

Drabet skete i forbindelse med et slagsmål uden for værtshuset Café Germo på Rådhusvej i Asnæs kort før klokken to natten til lørdag.

33-årig død af knivstik udenfor café
33-årig død af knivstik udenfor café

Tilsyneladende udviklede et mindre skænderi på værtshuset sig i løbet af aftenen til et slagsmål, der endte med, at to mænd blev stukket med kniv.

En 33-årig mand blev ramt af flere knivstik og blev erklæret død ved ankomsten til Holbæk Sygehus. Også en mand på 38 år blev stukket, men han kom kun lettere til skade.

Mandag fandt politiet så frem til den formodede drabsmand - en 25-årig mand fra Københavns-området. Han blev klokken 15.20 anholdt i et kolonihavehus i Roskilde.

Politiet anholder 25-årig for knivdrab i Asnæs
Politiet anholder 25-årig for knivdrab i Asnæs

Ved tirsdagens grundlovsforhør nægtede han sig skyldig i drab, men han erkendte grov vold mod offeret. Derudover ønskede han ifølge politiet ikke at udtale sig i grundlovsforhøret.

Dommeren besluttede, at han skulle varetægtsfængsles for en mistanke om grov vold - og altså ikke drab.

Allerede lørdag anholdt politiet to mænd og en kvinde i forbindelse med drabet. De tre forlod ifølge politiet stedet sammen i en bil, der forsvandt med høj fart.

En af mændene blev løsladt af politiet efter endt afhøring, mens kvinden blev løsladt søndag, efter at hun havde afgivet forklaring ved et grundlovsforhør.

Tre er anholdt for værtshusdrab
Tre er anholdt for værtshusdrab

Den sidste mand på 26 år har erkendt, at han deltog i slagsmålet, og han blev søndag varetægtsfængslet til 14. oktober, sigtet for grov vold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Medie: Brøndby jagter tysker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx