Af - 17/04-14 16:45

Hun vågnede rædselsslagen op midt under operationHun vågnede rædselsslagen op midt under operation

En yngre sygeplejerske, som vågnede op midt under sin blindtarmsoperation, fik sit livs værste oplevelse.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Da den 36 årige, britiske sygeplejerske, Alexandre Bythell, vågnede under sin operation, var det til tape på øjnene, slanger i halsen, en krop der var lammet af medicin og et travlt operationspersonale, som hverken så eller hørte hendes rædsel.

Alexandre Bythell skulle opereres for blindtarmsbetændelse. Hun blev talt ned til 0 fra 10, faldt i søvn af anæstæsien, men vågnede op igen lige inden kirurgen skulle til at åbne hende.

Ifølge BBC News var hun paralyseret af medicin og skræk, men kunne høre personalet tale om hendes størrelse og vægt samt mærke, at nogen klemte og trykkede på hendes mave, inden der blev råbt på mere morfin.

- Det hele var skrækindjagende. Jeg var hysterisk af skræk, men var fuldstændig ude af stand til at gøre noget. Jeg troede jeg skulle dø, forklarer Alexandre Bythell, som dog faldt i søvn igen, og hvis operation ellers gik fint.

- Bagefter fortalte jeg personalet hvad jeg havde oplevet, men de var først fulde af dårlige undskyldninger og løj for mig og sagde, at jeg havde hallucineret.

Men Alexandre Bythel hallucinerede ikke. Senere undersøgelser viste, at der var fejl på en af maskinerne, og hun har nu fået en undskyldning og en erstatning fra hospitalet, The East Lancashire Hospital.

Designer-vaginaer rykker
Designer-vaginaer rykker

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx