Af Ritzau - 15/10-16 18:15; Opdateret: 16/10-16 01:13

Politibetjent ender på sygehuset efter vild biljagtPolitibetjent ender på sygehuset efter vild biljagt

En politibetjent har efter alt at dømme brækket kravebenet efter en biljagt på Vestsjælland.

storybild

Fire personer, heriblandt en politibetjent, er lørdag eftermiddag på hospitalet efter et færdselsuheld ved Mørkøv nær Holbæk på Vestsjælland. (Billede: Free/Colourbox)

Fire personer, heriblandt en politibetjent, endte lørdag eftermiddag på hospitalet efter et færdselsuheld ved Mørkøv nær Holbæk på Vestsjælland.

Det fortæller Henrik Olesen, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Klokken 14.20 eftersætter vi en bil, som ikke rigtig har lyst til at standse. En anden politibil forsøger at skærme af. Det får ham til at overhale højre om, så min kollega forulykker, siger Henrik Olesen.

Vagtchefen fortæller, at ingen af de i alt fire personer er kommet alvorligt til skade. Politibetjenten har dog efter alt at dømme brækket kravebenet.

Føreren af personbilen og to medpassagerer er bragt til Rigshospitalet for blive tjekket for eventuelle skader. Henrik Olesen siger, at det er kutyme, når der er tale om en såkaldt højhastighedsulykke.

Politiet mistænker føreren af personbilen for at være påvirket. Det skal en blodprøve nu fastslå, lyder det fra vagtchefen.

Natten til søndag står det endnu ikke klart, hvad resultatet af blodprøven var.

Vagtchefen fortæller, at Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) er underrettet om hændelsen.

Men da der ikke er tale om en ulykke med alvorlig persontilskadekomst, står det lokale politi selv for at efterforske omstændighederne nærmere, forklarer vagtchefen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx