Af - 30/10-14 17:51; Opdateret: 30/10-14 18:13

TV: Oplev lagersalg, der er så godt, at Kähler-fan pjækker fra studietTV: Oplev lagersalg, der er så godt, at Kähler-fan pjækker fra studiet

Velkommen til brugskunst-forbrugsfest.

Se optakten og selve åbningen af lagersalget i Næstved her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Siden klokken fem i ni torsdag morgen har 43-årige Pia Elting stået i kø til lagersalget med varer fra Kähler. Det har kunnet betale sig, for hun er den første i køen, der slanger sig fra en vareport i et industrikvarter i Næstved og helt ud til vejen.

- Jeg var her også sidste år, men man ved jo ikke, hvor mange der ville dukke op, efter al den hysteri der har været omkring jubilæumsvasen, siger hun med henvisning til den klagestorm, der ramte Imerco, da en særlig Kählervase blev sat til salg og overophedede hjemmesiden.

Rasende kunder skabte Imerco-kaos: 16.000 danskere prøvede at købe den samme vase
Rasende kunder skabte Imerco-kaos: 16.000 danskere prøvede at købe den samme vase

Den hypede vase sælges ikke under dagens lagersalg. Og flere i køen er dedikerede fans af mærket og har allerede det kobberstribede stykke kult-keramik.

Som mange andre i den lange kø, er Pia Elting her for at finde ting til hjemmet og massevis af julegaver. De fremmødte er lovet besparelser på mindst 50 procent.

24-årige Sarah Liudalen fra Hedehusene skulle egentlig have været til timer på studiet. Men lagersalget lokkede, så hun pjækker. Hun var her nemlig også sidste år og ved, at priserne er gode.

- Kähler-tingene er en dille - alle skal bare have det. Og tingene er jo også fine, de har sjove farver og følger moden. Og når det så er til halv pris, så er det da dumt ikke at slå til, siger hun og tilføjer, at hun skal have en vase med hjem. Hendes kæreste er nemlig kommet til at slå hjemmets Kähler-vase i stykker.

Du kan nå det endnu: Få fingre i den eftertragtede Kähler-vase (prisen snakker vi ikke om...)
Du kan nå det endnu: Få fingre i den eftertragtede Kähler-vase (prisen snakker vi ikke om...)

Da klokken bliver 12, lukkes de første 50-60 shoppelystne ind, og de går ombord i det overdådige udvalg af keramik og brugskunst.

Flere småløber målrettet mod varerne, som der kun er få eksemplarer af. Andre fylder papkasser med ting - til randen. En kvinde går op til kassen med to blå IKEA-poser, der er fyldte med Kähler-varer.

- Ja, det kan se lidt voldsomt ud, men det er til hele familien. Julegaver, siger hun med et smil på læben.

Eksklusiv Kähler-vase: Den er ren familien Danmark
Eksklusiv Kähler-vase: Den er ren familien Danmark

Alle griner af vase-vanvid: Her er de sjoveste billeder
Alle griner af vase-vanvid: Her er de sjoveste billeder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx