Af - 15/04-16 13:58

Lars er færdig med prostitution og sugardatingLars er færdig med prostitution og sugardating

- Den 41-årige tidligere stripper vil gerne have en kæreste nu

Bildstrecke im Grossformat »

Lars Rex Mundi har både været stripper og hjemmehjælper. Og han har benyttet sig af både prostitution og sugardating. Men nu har han fået nye datingdrømme.

I 2005 var Lars Rex Mundi brandmand, pilot og Indiana Jones. Indtil han smed tøjet, fordi han fik penge for det. Kvinderne var vilde med stripperen, men efter seks år blev det nok. Så blev han hjemmehjælper, og pludseligt var kvinderne ikke længere så tændte.

- Da jeg var ude som Indiana Jones, var jeg fræk, men som hjemmehjælper var jeg ingenting, siger Lars Rex Mundi til metroxpress.

Så begyndte han at gå til prostitueret, men det blev for ‘koldt’. I stedet for oprettede han en internetprofil på et datingsite, hvor han begyndte at sugardate. Det vil sige, at han for eksempel betalte tøj eller en middag til gengæld for selskab eller seksuelle ydelser.

GALLERI: Vil du score? Så skal du have disse jobs
GALLERI: Vil du score? Så skal du have disse jobs

- Det kan godt være, at det er fordi, at jeg har været stripper, at jeg ikke ser noget moralsk forkert i det. Jeg ser det mere som en byttehandel - hvis hun vil have tøj, så får hun det, og så får jeg noget andet til gengæld. Den præmis har jeg haft det helt fint med, siger den tidligere stripper.

For eksempel skrev han med en 20-årig pige, der aldrig havde været på date før. De lavede en aftale, og han havde allerede på forhånd sagt, at han ville betale middagen, hvis hun flirtede med ham.

De mødtes halv syv, hvor han forærede hende en rose, inden de trådte ind på sushirestauranten. Da de havde spist, gik de en tur om Søerne i København, og så tog hun hjem. De havde ikke sex, og de så aldrig hinanden igen. Det var bare en hyggelig aften.

- Prostitution og sugardating adskiller sig fra hinanden ved mødet med personen. Man kan ikke bare tilbyde en sugardate penge for sex. Og man ved heller aldrig helt, hvad man får. Det gør man, når man bestiller en prostitueret, siger Lars Rex Mundi.

Ekspert: Sådan finder du en Valentinsdate
Ekspert: Sådan finder du en Valentinsdate

Han føler, at der var noget mere intimt ved mødet med en sugardate. Særligt kan han godt lide piger i alderen 18-25 år, fordi han har nogle fantasier, han gerne vil have levet ud. Det er frækt og forbudt. Selv er han 41 år.

- Jeg føler mig oprigtigt begæret på de her dates. Måske tænker jeg lidt indeni mig selv, at det kan være skuespil, men det har været godt nok for mig at lades som om, siger den 41-årige.

Men ligesom med strippen, blev sugardating også pludselig lidt uinteressant. Lars Rex Mundi fik lyst til at få en kæreste.

- Jeg er et andet sted i mit liv nu. Jeg vil jagte kærligheden. Det har været fedt, og jeg har ikke fortrudt noget, men jeg er et andet sted i mit liv nu, siger Lars Rex Mundi.


LÆS OGSÅ: Dating: Forskere har fundet de største 'dealbreakere' for mænd og kvinder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Milliardæren og Mærsk er væk: Liberal...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx