01/10-15 10:25; Opdateret: 01/10-15 15:37

Lokkede med modeljob: Dansk familiefar sigtet for 15 overgreb mod teenagepigerLokkede med modeljob: Dansk familiefar sigtet for 15 overgreb mod teenagepiger

Politiet skal afhøre 41 piger i sag om seksuelle overgreb. En 49-årig mand er fængslet i sagen.

storybild

En 49-årig familiefar er sigtet for at have forgrebet sig seksuelt på 15 mindreårige piger. Han skulle have lokket flere af dem med modeljob. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

En 49-årig mand er sigtet for 15 overgreb mod teenagepiger, som han traf via sociale medier, oplyser Københavns Politi til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Nordjyde sigtet for overgreb mod sin mindreårige datter

Politiet har holdt sagen hemmelig, siden manden blev fængslet i juli. Det skyldes, at man har villet holde kortene tæt ind til kroppen i forbindelse med efterforskningen.

- Vi har identificeret 41 piger, som skal afhøres til sagen, fortæller politikommissær Hans Erik Raben.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Han oplyser, at ofrene i sagen er 13-14 år gamle, og at de blandt andet blev lokket til at mødes med manden med tilbud om modelarbejde.

LÆS OGSÅ: Nul kroner for at sexkrænke pige i søvne

Manden er sigtet efter straffelovens bestemmelser om voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang, oplyser politikommissæren.

Torsdag skal den 49-årige fremstilles for en dommer i København. Dommeren skal tage stilling til, om manden fortsat skal sidde varetægtsfængslet.

Manden har siddet fængslet siden 7. juli, men politiet har formået at holde sagen skjult for offentligheden i knap tre måneder.

LÆS OGSÅ: Jeg er pædofil – ikke et monster

Det skyldes ifølge Ritzaus oplysninger blandt andet, at man har frygtet, at offentlig omtale af sagen ville kunne påvirke afhøringerne af de mange piger, som indgår i efterforskningen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx