01/10-15 10:25; Opdateret: 01/10-15 15:37

Lokkede med modeljob: Dansk familiefar sigtet for 15 overgreb mod teenagepigerLokkede med modeljob: Dansk familiefar sigtet for 15 overgreb mod teenagepiger

Politiet skal afhøre 41 piger i sag om seksuelle overgreb. En 49-årig mand er fængslet i sagen.

storybild

En 49-årig familiefar er sigtet for at have forgrebet sig seksuelt på 15 mindreårige piger. Han skulle have lokket flere af dem med modeljob. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

En 49-årig mand er sigtet for 15 overgreb mod teenagepiger, som han traf via sociale medier, oplyser Københavns Politi til Ritzau.

Nordjyde sigtet for overgreb mod sin mindreårige datter
Nordjyde sigtet for overgreb mod sin mindreårige datter

Politiet har holdt sagen hemmelig, siden manden blev fængslet i juli. Det skyldes, at man har villet holde kortene tæt ind til kroppen i forbindelse med efterforskningen.

- Vi har identificeret 41 piger, som skal afhøres til sagen, fortæller politikommissær Hans Erik Raben.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Han oplyser, at ofrene i sagen er 13-14 år gamle, og at de blandt andet blev lokket til at mødes med manden med tilbud om modelarbejde.

Nul kroner for at sexkrænke pige i søvne
Nul kroner for at sexkrænke pige i søvne

Manden er sigtet efter straffelovens bestemmelser om voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang, oplyser politikommissæren.

Torsdag skal den 49-årige fremstilles for en dommer i København. Dommeren skal tage stilling til, om manden fortsat skal sidde varetægtsfængslet.

Manden har siddet fængslet siden 7. juli, men politiet har formået at holde sagen skjult for offentligheden i knap tre måneder.

Jeg er pædofil – ikke et monster
Jeg er pædofil – ikke et monster

Det skyldes ifølge Ritzaus oplysninger blandt andet, at man har frygtet, at offentlig omtale af sagen ville kunne påvirke afhøringerne af de mange piger, som indgår i efterforskningen.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg: 24-årige...
bt.dk
SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx