Af Morten Svan og Tilde Liv Andersen - 15/03-17 20:10

Stor aktion ved Bella Centeret - politi og beredskab talstærkt til stedeStor aktion ved Bella Centeret - politi og beredskab talstærkt til stede

Onsdag aften er Københavns Beredskab rykket ud til et muligt kemikalieudslip Bella Centeret i København.

storybild

Foto: Steven Knap / Droto.dk

Onsdag aften er Københavns Beredskab rykket ud til et muligt kemikalieudslip Bella Centeret i København.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix, til BT.

»Klokken 18:55 får vi en anmeldelse om, at der lugter af ammoniak. Så brandvæsen og beredskab er blevet tilkaldt,« siger Henrik Brix.

Han oplyser, at man mistænker, at der kan være tale om en lækage, men det er endnu uvist præcis, hvilket materiale, der kan være lækket.

I øjeblikket afventer man såkaldte 'kemidykkere', som skal bruge noget særligt åndedrætsværn, inden de går ind for at undersøge den eventuelle lækage.

»Vi tager det meget roligt, og det gør brandvæsnet også. Men vi tager det selvfølgelig alvorligt, og golder øje med vindretning og den slags, hvis det skulle blive nødvendigt at varsle eller evakuere,« siger Henrik Brix.

BTs mand på stedet, fortæller at der arbejder omkring 20 mennesker fra politet og beredsskab på stedet i øjeblikket, hvor de er ved at spærre området af.

»Der holder fire brandbiler herunde lige nu, og flere indsatsledere er i gang med at informerer deres patruljer. Det ligner, de er ved at gøre klar til at rykke ind«, fortæller han til BT.

»En ambulance med læger er netop ankommet, de går ind i kemikaliedragter«, opdaterer BTs mand på stedet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx