Af - 05/06-17 06:52

Jysk kvinde mødte mænd i elefanthuer: Skræmte dem væk med modig handlingJysk kvinde mødte mænd i elefanthuer: Skræmte dem væk med modig handling

En kvinde fra Esbjerg stødte på to mystiske mænd midt om natten, men havde held med at skræmme dem væk.

storybild

Modelfoto. (Billede: Scanpix/Shutterstock)

Nattens mulm og mørke havde for længst lagt sig tungt over gaderne i den lille by Hjerting nær Esbjerg, da en kvinde natten til søndag tog sin en lille gåtur i nabolaget.

Det skulle vise at blive en af de mere ualmindelige gåture. I de mennesketomme gader, som sådan nogle jo er klokken 2.30 om natten, stødte kvinden nemlig pludselig på to mænd, der var iklædt elefanthuer.

89-årig fik uventet besøg af hjemmeplejen – én detalje fik alarmklokkerne til at ringe
89-årig fik uventet besøg af hjemmeplejen – én detalje fik alarmklokkerne til at ringe

Hvad gør man så? Det fleste ville nok tage benene på nakken og komme afsted i en fart - men ikke denne vestjyske kvinde. Nej, hun truede dem i stedet. Ikke med tæsk, men med at tage et billede af dem.

Og så var der for alvor nogle, der tog benene på nakken. De to mænd løb nemlig straks fra stedet, da de pludselig fik bange anelser om at skulle være stå model på et billede.

Det er uvist, hvad de to hætteklædte mænd havde af hensigter. Syd- og Sønderjyllands Politi vil dog ikke udelukke, at kvinden har forhindret et indbrud, for dem har der været flere af i nærområdet. Det fortæller politikredsen til JydskeVestkysten.

Tricktyve ville røve 89-årig kvinde: Det kom de til at fortryde
Tricktyve ville røve 89-årig kvinde: Det kom de til at fortryde

Hvis man har mødt de to hætteklædte mænd eller ved, hvem de er, kan man ringe til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummer 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx