Af - 16/06-15 21:11

Thorning er kommet på Tinder: Livet er fyldt med valgThorning er kommet på Tinder: Livet er fyldt med valg

Helle Thorning-Schmidt er kommet på dating-app'en Tinder i partiets seneste valgvideo. Smart tænkt, lyder det fra ekspert.

Socialdemokraterne har offentliggjort endnu en valgvideo, og her er statsminister Helle Thorning-Schmidt kommet på Tinder. I videoen bliver der browset igennem profiler på dating-app'en, mens en dyb mandestemme siger:

"Livet er fyldt med valg. Tilvalg. Fravalg."

Dating-app: Du har 7 sekunder til at sige ja til hende
Dating-app: Du har 7 sekunder til at sige ja til hende

Helle Thorning-Schmidt bliver swipet til højre, så hun bliver godkendt og dermed en mulig kandidat til en date. Tilsvarende bliver Lars Løkke Rasmussen (V) swipet til venstre, som man gør i Tinder, når man ikke er interesseret i at gå på date med personen.

- Det ligger godt i tråd med Socialdemokraternes kampagne om, at det her er et valg mellem personerne Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen, siger Bo Bredsgaard Lund, der er forfatter og ekspert i politisk kommunikation.

Kampagnen er i den grad målrettet unge vælgere, og det er snedigt.

- Det er et moderne præg, at man orienterer sig mod mobilen, og det er relativt intelligent måde at illustere over for unge, hvordan man tager et valg i andre sammenhænge, siger han.

30 procent af brugerne på Tinder er allerede gift!
30 procent af brugerne på Tinder er allerede gift!

Ny Tinder-lignende app for job
Ny Tinder-lignende app for job

Knap så snedigt lyder det måske at køre Helle Thorning-Schmidt frem på troværdigheden, men hun slipper sandsynligvis afsted med det.

Til sidst i artiklen siger speakeren nemlig:

"Så handler det ikke kun om røde eller blå, men også om hvem, du stoler mest på," mens et billede af Thorning kommer frem på skærmen.

Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken
Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken

Kan hun slippe afsted med at 'brande' sig på troværdighed efter en valgperiode med mange anklager om løftebrud?

- Det skulle man faktisk mene, hun ikke kunne, men det gør hun alligevel, for er der nogen, der om muligt har et endnu større troværdighedsproblem end Thorning lige nu, er det Løkke, siger Bo Bredsgaard Lund.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx