Af - 02/05-15 20:08

Dansk lottomillionær er stadig tavsDansk lottomillionær er stadig tavs

Den heldige dansker, der i går vandt 15 millioner kroner i Eurojackpot, har endnu ikke givet lyd fra sig. Først om en uge, gør vi noget aktivt i eftersøgningen, lyder det fra Danske Spil.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

En heldig dansker blev fredag aften 15.631.007 millioner kroner rigere, da han eller hun vandt andenpræmien i Eurojackpot.

Den danske vinder købte sin lotto-kupon på en tankstation i Roskilde, men mere ved man ikke om den forgyldte lotto-spiller på nuværende tidspunkt.

- Vi har endnu ikke hørt noget, så vi afventer stadig, lyder det fra Kommunikations-chef i Danske Spil, Thomas Rørsig.

Nyslået lotto-mangemillionær: Jeg vil have en hest
Nyslået lotto-mangemillionær: Jeg vil have en hest

Over for metroxpress fortæller han, at der som sådan ikke er er noget usædvanligt i, at hverken tankstationen eller Danske Spil har hørt noget fra vinderen.

- Ofte venter mange til efter weekenden med at tage kontakt, og der skal gå en uge, før vi begynder at gøre noget aktivt i eftersøgningen, siger Thomas Rørsig.

Lotto-familie kan leve 600 år på gevinst
Lotto-familie kan leve 600 år på gevinst

De største lottogevinster i danmarkshistorien
De største lottogevinster i danmarkshistorien

Førstepræmien i fredagens Eurojackpot lød på 475 millioner kroner, men eftersom ingen ramte de magiske tal fra start til slut, går pengene videre til næste uge, hvor en heldig vinder kan håbe på svimlende 570 millioner kroner.

- Ja, det er en af de helt store præmier. Det er ret voldsomt faktisk, siger Thomas Rørsig, der fortæller lidt om proceduren for, hvad der sker, når folk vinder så mange penge.

- Vinder man over 1,5 million kroner tilbyder og anbefaler Danske Spil rådgivning. Og derfor har vi to statsrevisor ansat til at varetage denne opgave, siger han og understreger, at rådgivningen er gratis, og at næsten alle vindere takker ja til tilbuddet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
Fødevarestyrelsen trækker salater...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx