Af - 05/10-16 15:06

Rasmus hitter med pædofili-sang: Må jeg sidde på dit skød, far? Nej!Rasmus hitter med pædofili-sang: Må jeg sidde på dit skød, far? Nej!

En humørfyldt sang om pædofiliforskrækkelse er blevet et viralt hit på Facebook.

En ung pædagogmedhjælper havde for nylig en oplevelse på jobbet, han ikke kunne slippe. Det fik ham til at skrive og optage en sang, som nu er set 346.000 gange på Facebook.

26-årige Rasmus Lind overhørte en kvinde sige til en mandlig kollega, der havde siddet med et barn på skødet, at han måske skulle passe på, da det kunne se forkert ud i andres øjne.

Først reagerede han ikke videre på det. Men da han kom hjem, var han blevet virkelig vred, og han satte sig til tangenterne ved det elektriske klaver.

- Jeg blev så træt af den unødvendige paranoia, at man kan blive mistænkt for det værste af det værste, bare fordi man er en mand, der sidder med et barn. Vi skal passe på, at vi ikke overfører den frygt til børnene, så de pludselig tror, at det er forkert af dem at ville have et kram eller sidde på skødet en gang imellem, skriver han på Facebook.

Anklager: Pædofil randrusianer havde forberedt babykøb
Anklager: Pædofil randrusianer havde forberedt babykøb

Over for metroxpress giver han sit bud på, hvorfor pædofiliforskrækkelsesserenaden har vakt så stor genkendelse blandt de mange danskere, der har hørt hans sang.

- Jeg tror, det er noget, mange forældre og pædagoger kender til: At tanken strejfer én, at det ser forkert ud, når man er tæt med børn. Men heldigvis ved de fleste, at det ikke er så vigtigt, hvad folk går og tænker, siger han.

Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt
Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt

Hør sangen og se videoen over artiklen

Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme
Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx