Af - 03/07-17 22:44

Ulrik og børnene sad i nattøj i sommerhuset - så fik de en RIGTIG dårlig nyhedUlrik og børnene sad i nattøj i sommerhuset - så fik de en RIGTIG dårlig nyhed

Ulrik Schæffer og hans to børn sad og hyggede i nattøj på feriens første dag, da idyllen brat blev brudt.

storybild

Arkivfoto. Sommerhuset på billedet har ikke noget med sagen at gøre.

Udenfor stod en mand, som havde købt deres sommerhus uden deres vidende. Og nu skulle familien pakke deres ting og smutte

Det skriver Stiften.

Klokken var 21 på feriens første dag, og børnene var kommet i nattøjet, da den fremmede mand troppede op på adressen. Familien havde lejet huset gennem Dancenter og skulle have haft en hyggelig uge i Dalby på Fyn.

Men nu stod manden altså og hævdede, at han havde købt sommerhuset per dags dato. Med sig i bilen havde han et læs møbler, som skulle ind i huset. Så han måtte med beklagelse bede Ulrik Schæffer og hans to børn om at pakke deres ting og finde et andet sted at holde ferie.

Gravid teenager står til fængsel, efter hun dræbte sin kæreste i et Youtube-stunt
Gravid teenager står til fængsel, efter hun dræbte sin kæreste i et Youtube-stunt

Nu undrer både familiefaderen og husets nye ejer sig over, at ingen af dem vidste, at den anden ville være der.

Ulrik Schæffer ringede straks til Dancenter, men kunne ikke komme igennem til sommerhusudlejeren. Derfor måtte han booke et nyt sommerhus et andet sted, da de kom helt fra Slagelse, og klokken var mange.

Søndag lykkedes det ham at få fat i Dancenter.

- De siger, at vi bare skal gøre, hvad vi vil og gemme kvittering. De vil tilbyde os et andet sted at være i morgen formiddag. Men vi kan ikke købe os tilbage til ikke at have haft en virkelig dårlig oplevelse, siger Ulrik Scæffer til Stiften.

Ifølge familiefaderen har Dancenter oplyst, at de ikke vidste, at huset var solgt. Deres advokat er sat på sagen, fordi det varsel, der skal være fra udlejer, når et sommerhus bliver solgt, ikke er blevet overholdt.

Det er EDC Kjær og Co i Næsby, som har solgt sommerhuset. Her oplyser indehaver Nicky Eckhardt, at Dancenter har fået beskeden.

19-årige Petrine forsvandt på mystisk vis i flere døgn - nu forklarer hun, hvad der skete
19-årige Petrine forsvandt på mystisk vis i flere døgn - nu forklarer hun, hvad der skete

- Vi har mailen, som sælgers advokat har sendt til Dancenter den 26. juni, om at sommerhuset er solgt. Det er for kort et varsel, men køber ville kun overtage sommerhuset, hvis det blev med kort varsel. Sælger og sælgers advokat er opmærksomme på, at der kommer en stor regning fra Dancenter, fordi der ikke er blevet varslet i tide, siger han.

Han mener ikke, at det er hans ansvar som mæglerfirma at sørge for, at ferierende får at vide, at det hus, de har booket, er solgt. Ansvaret ligger hos sælger eller Dancenter, siger han.

Ifølge Dancenters hjemmeside er sommerhuset fortsat lejet ud i den kommende ferieperiode, skønt huset nu er solgt. Der kan altså være flere familier, som får samme oplevelse som Ulrik Schæffer.

Beckham gik amok på fan: 'Jeg troede ikke, at han var sådan en type'
Beckham gik amok på fan: 'Jeg troede ikke, at han var sådan en type'

Dancenter har ikke ønsket at udtale sig, før det har talt med de involverede parter.

Ved du noget om sagen, eller har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sjællandsk kvinde vandt endelig: 'Jeg...
bt.dk
Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx