Af - 16/06-15 17:14

Wammen: Min yndlingskanon står på SkejbyWammen: Min yndlingskanon står på Skejby

Selvom Nicolai Wammen er forsvarsminister står hans yndlingskanon på Skejby Sygehus. Den repræsenterer hans vigtigste mærkesag og han vil give Skejby flere midler.

storybild

Dagens østjyske kandidat er Socialdemokraternes Nicolai Wammen.

Nicolai Wammen er tidligere borgmester i Aarhus og nuværende forsvarsminister. På torsdag ryger han med stor sandsynlighed i Folketinget igen, når stemmerne er talt op - men hvad kan østjyderne egentlig regne med, at han vil arbejde for?

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Normalt ville en forsvarsminister jo være glad for kanoner, men den kanon jeg er gladest for, er faktisk partikelkanonen på Skejby Sygehus. Den er med til at sikre en bedre kræftbehandling for børn. Sundhedsvæsenet er min klare topprioriteret, siger Nicolai Wammen til metroxpress.

Morten Østergaard: Aarhus skal have en ny arkitektskole
Morten Østergaard: Aarhus skal have en ny arkitektskole

Da debatten gik på, hvor partikelkanonen skulle placeres, var København også i spil og derfor glæder Nicolai Wammen sig over, at det blev i Aarhus.

Derfor er det vigtigste valgløfte for ham, at det ikke må koste penge at gå til lægen og at sundhedsvæsenet skal være godt - uanset hvor man bor i landet. Derfor lover han flere midler til Skejby:

- I og med at vi vil have mere vækst i den offentlige sektor og især i sundhedsvæsenet betyder det også flere midler til Skejby, siger han.

Kim Christiansen: Oplandet skal tættere på Aarhus
Kim Christiansen: Oplandet skal tættere på Aarhus

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx