Af David Andersen - 10/11-17 08:09

Sviner det danske sprog: 'Lyder som våde kartofler, der rammer gulvet'Sviner det danske sprog: 'Lyder som våde kartofler, der rammer gulvet'

Dansk er åbenbart et virkeligt fjollet sprog, hvis man ikke lige er dansker.

storybild

Det er godt at have venner, men det kan være næste lige så godt at have fjender. I hvert fald, hvis man er det på den måde, som danskere og svenskere er.

I generationer har de to brodernationer hygget sig med at køre benhårdt på hinanden, og i nyere tid er fjendskabet - selvfølgelig - rykket med ind på internettet.

Lige nu underholder danskere og svenskere folk i hele Europa med en indædt og virkeligt sjov krig på Reddit-forummet /r/europe, hvor det desværre er svenskerne der fører netop nu.

Det gør de med et halvgenialt kort, der viser de mest uforståelige sprog i Europa:

På kortet fremgår det, at Danmark er det absolut mest vrøvlede sprog i Europa, og desværre er brugerne af forummet ret enige med de blågule. En tjekke, som lige nu studerer i Danmark, affyrer følgende svada:

»Det er som en forbandelse, når man kan læse alt, men alt, man hører er lyden af våde kartofler, som rammer et badeværelsesgulv.

Nordmændene byder også ind med en video om det danske sprog, som fjeldaberne har moret sig så meget over, at den er blevet set over seks millioner gange:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx