Af - 27/01-16 21:52

Fitnesscentre afslører: Sådan undgår du myldretid, når du trænerFitnesscentre afslører: Sådan undgår du myldretid, når du træner

Et nyt år betyder for de fleste nye vaner. Det mærker fitnesscentrene, som i januar har 30 procent mere travlt end normalt. Her får du tricks til, hvordan du i januar undgår proppede centre.

Bildstrecke im Grossformat »

Sådan undgår du myldreperioder resten af 2016.

Mere overskud og en sundere livsstil. Det plejer de fleste nytårsforsæt at rime på, og det kan de to store fitnesskæder i Danmark mærke.

Hos Fitness World er der 30 procent flere besøgende i januar end i de andre måneder af året. Januar er også den måned, hvor der er flest, der melder sig ind i Fitness World.

Har man besøgt fitness.dk i januar, vil man opleve, at medlemmerne træner 30 procent mere i januar end en gennemsnitsmåned, mens der er dobbelt så mange nye kunder i januar i forhold til en gennemsnitsmåned på året.

- Det er klart, at det kræver noget tilvænning for de af vores trofaste kunder, som også var kunder hos os før januar, siger Christian Rau, salgs- og marketingdirektør i fitness.dk.

Kunderne raser: 'Grådige' Fitness World hæver prisen med gebyr
Kunderne raser: 'Grådige' Fitness World hæver prisen med gebyr

Steen Albrechtslund, der er CEO hos Fitness World, forklarer, at der i januar kan opstå situationer, hvor man må vente på, at ens yndlingsudstyr bliver ledigt.

Begge centre melder om, at man for tiden skal melde sig på fitnessholdene i bedre tid, end man plejer de andre måneder.

Stadig flere danskere får skader til fitness
Stadig flere danskere får skader til fitness

Og det bliver faktisk ikke synderligt bedre i februar.

- Vi kan se, at flere og flere folk holder ved. Det er ikke sådan, at kurven går stødt nedad i februar og marts. Det er begge måneder, der er rigtig godt besøgt, siger Christian Rau, salgs- og marketingdirektør i fitness.dk.

Spis dette krydderi i tre måneder og tab dig tre gange så meget
Spis dette krydderi i tre måneder og tab dig tre gange så meget

Men der er flere måder, hvorpå du i januar og de andre populære måneder kan undgå, at dit fitnesscentre bliver er så proppet, at du bliver nødt til at stå så ubehageligt tæt på din sidemand, at du kan lufte vedkommendes sved.

- Myldretiden i vores centre er om morgenen inden arbejde, og når folk får fri. Der er altså bedst plads i centrene mellem klokken 9-16 og 19-22, siger Steen Albrechtslund.

Forskere: Hver 10. mand i fitness har denne lidelse
Forskere: Hver 10. mand i fitness har denne lidelse

Træner du i Fitness.dk, bør du undgå tidsrummet mellem 16-19, hvis du gerne vil kunne boltre dig mest muligt i de travle måneder.

- Mange af de medlemmer, der også trænede før januar, flytter derfor træningen en time i den ene eller anden retning, siger Christian Rau, salgs- og marketingdirektør i fitness.dk.

Fitnesskonkurrencer hitter - men pas på jer selv, advarer bikini-atlet
Fitnesskonkurrencer hitter - men pas på jer selv, advarer bikini-atlet

LÆS OGSÅ: GALLERI: 10 tips din træner ville ønske du vidste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx