Af - 15/04-15 07:25

Medie: Robert Hansen kørt på hospitalet med ildebefindendeMedie: Robert Hansen kørt på hospitalet med ildebefindende

Skuespilleren fik tirsdag aften et ildebefindende under opførelsen af 'Dirty Dancing' i Tivoli.

storybild

(Billede: Polfoto)

Skuespilleren Robert Hansen blev tirsdag aften kørt på hospitalet, efter han fik et ildebefindende under opførelsen af 'Dirty Dancing' i Tivolis Koncertsal. Det skriver Ekstra Bladet.

– Robert Hansen har været lidt sløj hen over weekenden og i aften (i aftes, red.) fik han et ildebefindende i pausen mellem første og anden akt på vej til sin garderobe, fortæller Mikkel Rønnow, der er kreativ producer på showet.

Robert Hansen var ikke på scenen, da han fik sit ildebefindende, og derfor valgte man at fortælle publikum om episoden, fordi en anden skulle overtage rollen i den sidste del af showet.

- I enighed med Robert besluttede vi at lade hans understudy, Jeff Schjerlund, spille anden akt i hans sted. Vi orienterede publikum inden starten på anden akt, og det var som sådan helt udramatisk, siger Mikkel Rønnow.

TV: Laaangt ude - den første donut i rummet er med lyserød glasur og krymmel
TV: Laaangt ude - den første donut i rummet er med lyserød glasur og krymmel

Mens 'Dirty Dancing' så kunne fortsætte, besluttede man at køre Robert Hansen på skadestuen.

- Vores faste læge har for en sikkerheds skyld sendt Robert til et tjek på skadestuen, hvilket er en helt normal del af vores procedure. Vi regner med, at Robert snart er klar igen, fortæller Mikkel Rønnow.

Robert Hansen har en af de ledende roller i 'Dirty Dancing, hvor han blandt andet spiller sammen med den kendte danser Silas Holst og skuespilleren Mathilde Norholt.

LÆS OGSÅ: TV: Her har garder en rigtig dårlig dag på arbejdet

LÆS OGSÅ: TV: Disse piger er ikke i familie: Derfor ligner de hinanden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx