Af - 12/06-15 14:53

Gratis Jaguar-taxier i København - sådan fanger du enGratis Jaguar-taxier i København - sådan fanger du en

De fleste ville næppe have noget i mod at blive hentet af en Jaguar og kørt lige derhen, hvor man vil - gratis. Det er muligt i København i denne weekend.

storybild

(Billede: Jaguar/Uber)

Første gang den nye Jaguar XE rammer dansk jord er i denne weekend. Derfor har de sammen med Taxi-tjenesten Uber, så enhver der har installeret app'en på sin telefon kan være heldig at blive hentet i en jaguar, når man bestiller en Uber-taxi.

TV: Så stor er forskellen mellem Uber og byens taxier
TV: Så stor er forskellen mellem Uber og byens taxier

Og det er helt gratis. Hvis man får en af turene i Jaguar, er betalingen bare, at man uploader et billede til Instagram eller Facebook. Om det fælles reklamefremstød fortæller Peter Böckel, Direktør Jaguar Land Rover Skandinavien:

- Vi ser det som en fed mulighed at få lov at teste bilen sammen med Ubers brugere og dermed give dem adgang til Jaguars univers.

Uber kan ende som en meget dyr fornøjelse
Uber kan ende som en meget dyr fornøjelse

Både fredag og lørdag kan man være heldig. Fredag kører Jaguar-taxierne rundt i byen fra 14.00 til midnat, og lørdag er det 16.00-midnat. Det skriver Uber og Jaguar i en pressemeddelelse.

Uber blev for nyligt lanceret i Danmark, men har mødt en del kritik siden. Så sent som i maj blev de politianmeldt i Danmark.

Politiet sigter Uber for brud på taxiloven
Politiet sigter Uber for brud på taxiloven

LÆS OGSÅ: Politikere vil ændre loven og gøre Uber køreklar i Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx