Af - 12/06-15 14:53

Gratis Jaguar-taxier i København - sådan fanger du enGratis Jaguar-taxier i København - sådan fanger du en

De fleste ville næppe have noget i mod at blive hentet af en Jaguar og kørt lige derhen, hvor man vil - gratis. Det er muligt i København i denne weekend.

storybild

(Billede: Jaguar/Uber)

Første gang den nye Jaguar XE rammer dansk jord er i denne weekend. Derfor har de sammen med Taxi-tjenesten Uber, så enhver der har installeret app'en på sin telefon kan være heldig at blive hentet i en jaguar, når man bestiller en Uber-taxi.

LÆS OGSÅ: TV: Så stor er forskellen mellem Uber og byens taxier

Og det er helt gratis. Hvis man får en af turene i Jaguar, er betalingen bare, at man uploader et billede til Instagram eller Facebook. Om det fælles reklamefremstød fortæller Peter Böckel, Direktør Jaguar Land Rover Skandinavien:

- Vi ser det som en fed mulighed at få lov at teste bilen sammen med Ubers brugere og dermed give dem adgang til Jaguars univers.

LÆS OGSÅ: Uber kan ende som en meget dyr fornøjelse

Både fredag og lørdag kan man være heldig. Fredag kører Jaguar-taxierne rundt i byen fra 14.00 til midnat, og lørdag er det 16.00-midnat. Det skriver Uber og Jaguar i en pressemeddelelse.

Uber blev for nyligt lanceret i Danmark, men har mødt en del kritik siden. Så sent som i maj blev de politianmeldt i Danmark.

LÆS OGSÅ: Politiet sigter Uber for brud på taxiloven

LÆS OGSÅ: Politikere vil ændre loven og gøre Uber køreklar i Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx