Af - 20/06-16 13:40; Opdateret: 21/06-16 11:50

Så meget GRATIS kan du få med din studenterhueSå meget GRATIS kan du få med din studenterhue

Det bugner med gode tilbud til dig, der har fået eller om lidt får hue på hovedet. Forretninger og restauranter tilbyder nemlig i disse dage gratis lækkerier, hvis du tropper op med din hue.

storybild

(Billede: Scanpix)

Den runde, hvide hue med den sorte skygge giver angiveligt adgang til langt mere end brede smil og lykønskninger fra venner og familie.

Flere forretninger, restauranter, barer og bagerier forsøger i disse dage i mere eller mindre desperate PR-forsøg at gøre kur til de nyudklækkede studenter ved at lokke dem til med gratis lækkerier. Det eneste DU skal 'gøre' er at fremvise en studenterhue.

Er det her årets vildeste 'studenterbillede'?
Er det her årets vildeste 'studenterbillede'?

Herunder har vi lavet en liste over nogle af de steder, hvor du kan få lidt ekstra ud af tilværelsen, hvis du går ud med hatten i hånden:

Gratis studenterbrød:

Befinder du dig i hovedstaden, nord for eller på Frederiksberg, kan du med fordel smutte forbi Bodenhoffs Bageri. Fremviser du en hue – ny som gammel – kvitterer bagerjomfruen bag disken med et stykke studenterbrød. Kvit og frit. For de 'hueløse' koster det fem kroner.

Gratis salatbar:

På den landsdækkende restaurantkæde Bones, som laver amerikansk grillmad, kan du med en studenterhue på hovedet eller i hånden skaffe gratis salatbar til alle rundt om bordet.

Gratis fritter:

Hos Flip The Burger i Kolding får alle med studenterhue 'free fries'.

Gratis entré på klåååb:

Ligesom The Australian Bar KBH og Nattoget i Slagelse er der sikkert flere barer eller diskoteker landet over, der lukker folk med studenterhuer gratis ind.

Gratis shot:

Café Midtown Bar i København langer et gratis shot over baren, hvis du i weekenden tropper op med en hue.

Gratis cheeseburger:

Burger King i Kolding tilbyder nyudklækkede studenter og studiner en gratis cheeseburger mod fremvisning af et stks. hue.

Svenskerne kan også: Se deres sjoveste studenter-billeder
Svenskerne kan også: Se deres sjoveste studenter-billeder

Studenterne dropper denne huetradition
Studenterne dropper denne huetradition


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx