Af Jesper Vestergaard Larsen - 27/11-17 14:07; Opdateret: 27/11-17 14:53

Cyklist fandt rockers hoved i en pose: Sådan beskriver han selv fundet Cyklist fandt rockers hoved i en pose: Sådan beskriver han selv fundet

Det var et makabert syn, der mødte en motionscyklist, da han sidste år kørte på sin mountainbike i Vestskoven ved Ballerup. Gemt væk kufferter og ikea-poser lå liget af en død rocker.

storybild

Her ses Kevin Andersen.

Cyklisten er indkaldt som vidne i sagen mod en 35-årig mand fra Ballerup, der er tiltalt for at dræbe og partere Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersen.

Den 35-årige er tiltalt for drab, grov vold, ulovlig tvang, frihedsberøvelse og usømmelig omgang med lig. Han erkender at have slået Satudrah-rockeren ihjel og at have tvunget hans 21-årige ven til at partere ham. Men han hævder, at det skete i selvforsvar, fordi Kevin Joel Andersen truede med at slå ham ihjel på grund af uenigheder om en spillegæld.

Rockeren blev dræbt 29. august 2017 i den tiltaltes lejlighed i Ballerup.

Ligdelene blev fundet tirsdag 6. september i Vestskoven ved Ballerup.

Cyklisten fortalte i retten, at han kørte på mountainbike ned af en grussti ved Ballerup, da han fik øje på noget usædvanligt i vejkanten.

»Jeg kører lidt rundt og ser om der er nye mountainbike-ruter i Vestskoven. Stien ender blindt. Jeg kan se, at der ligger nogle Ikea-poser. Jeg bliver nysgerrig og vil se hvad det er,« fortalte cyklisten i retten mandag.

I poserne gjorde han et syn, han aldrig vil glemme.

»Jeg åbnede den Ikea-pose, der var tættest på stien. Der var en dyne uden betræk. Den var drivvåd,« fortalte han.

Lidt længere inde lå der en kuffert, som han lynede ti centimeter op.

»Jeg ser, hvad jeg synes ligner et hoved, der ligger i en pose. Jeg kan se nakken eller sådan noget. Så hopper jeg tilbage,« fortalte cyklisten, der straks ringede 112 og undlod at åbne de øvrige poser.

Det viste sig, at poserne indeholdt liget af Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersen, der fem dage forinden var blevet dræbt med en kniv og parteret i fire-fem dele.

Den 35-årige hævder, at han var alene om at bortskaffe liget, men anklagemyndigheden mener, at han fik hjælp af gerningsmænd, som stadig er på fri fod.

Der ventes at blive afsagt dom i sagen 7. december.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx