Af Ritzau - 18/08-16 08:47

Femårig piges tilstand er kritisk efter motorvejsulykkeFemårig piges tilstand er kritisk efter motorvejsulykke

En hollandsk familie kom til skade, da dens bil blev torpederet på Esbjergmotorvejen og rullede rundt.

storybild

Politiet oplyser, at en femårig hollandsk pige er i kritisk tilstand, efter at den bil, hun sad i, blev torpederet af en anden bil under en overhaling på Esbjergmotorvejen onsdag aften. Arkivfoto. (Billede: Free/Kristian Kirk Mailand/maimento)

En femårig hollandsk pige, der onsdag aften blev hårdt kvæstet ved en trafikulykke på Esbjergmotorvejen, er torsdag morgen stadig i kritisk tilstand, oplyser vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ulykken skete onsdag aften ved 20.40-tiden, da en personbil i høj fart var i gang med en overhaling på motorvejen.

- Bilen har overhalet en campingbus. Da den trækker ind igen, rammer den en personbil, der i samme øjeblik trækker ud fra nødsporet, siger Søren Strægaard.

I bilen, der er på vej ud fra nødsporet, sidder en hollandsk familie på fire personer. Bilen kører ikke særligt hurtigt. Den bliver ramt og ruller rundt på motorvejen.

En femårig pige fra familien er i kritisk tilstand fløjet til Odense Universitetshospital. Her oplyser lægerne torsdag morgen, at hendes tilstand stadig er kritisk.

De øvrige familiemedlemmer og føreren af den anden bil er bragt til Esbjerg Sygehus. Ifølge politiets oplysninger er de lettere kvæstet.

To bilinspektører har undersøgt de to biler og ulykkesstedet nærmere.

Efter ulykken var motorvejen onsdag aften spærret omkring ulykkesstedet et par timer, mens undersøgelserne stod på, og der blev ryddet op.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx