Af - 01/09-14 17:12; Opdateret: 01/09-14 17:26

Far forsøgte at leje sine døtre ud til voldtægtFar forsøgte at leje sine døtre ud til voldtægt

Han ville have et fem-cifret beløb for det, men heldigvis blev han anmeldt, og nu er han kendt skyldig af Retten i Kolding.

storybild

Den nu dømte far forsøgte forgæves at leje sine to mindreårige døtre ud til voldtægt over en chat-tjeneste. (Billede: Polfoto/Genrefoto)

En 43 årig mand fra Børkop ved Kolding er mandag blev idømt et år og seks måneders ubetinget fængsel i Retten i Kolding.

Han er kendt skyldig i at have forsøgt at leje sine to døtre på otte og 12 år ud til andre mænd med hensigt om, at de skulle sexmisbruges. Han krævede henholdsvis 12.000 kroner og 15.000 kroner for dem.

Stedfar tiltalt for voldtægt af 4-årigt barn
Stedfar tiltalt for voldtægt af 4-årigt barn

Det skete i november 2012 via en chat-tjeneste. Heldigvis var der ingen, som bed på, men en snarrådig administrator, der observerede chatten, meldte ham til politiet.

De to døtre blev i forbindelse med efterforskningen videoafhørt af politiet, og her kom det også frem, at deres far tidligere har blufærdighedskrænket dem.

Han har befamlet sin 12 årige datter, samt taget billeder af sin yngste datter, der lå nøgen og sov. Begge dele er han kendt skyldig i.

Senioranklager Helle Iversen fra Sydøstjyllands Politi er tilfreds med dommen:

Ny neglelak skal sætte en stopper for voldtægt
Ny neglelak skal sætte en stopper for voldtægt

- Det er ikke noget, vi ser ofte. Jeg har aldrig haft en tilsvarende sag. Straffen er et udtryk for, at der er tale om en grov handling fra hans side, siger hun til metroxpress og fortsætter:

- Pigerne har slet ikke vidst, at der var den her fare.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Ny Superliga-sensation: Hattrick-helt...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx