Af Ritzau - 19/05-16 16:31; Opdateret: 19/05-16 17:10

Bandeopgør får politiet til at lukke ejendom nedBandeopgør får politiet til at lukke ejendom ned

Konflikt har udløst forbud mod adgang til en bandes ejendom. Albertslund hjemmepleje har lokaler samme sted.

storybild

Bandekonflikt har udløst forbud mod adgang til Black Jackets lokaler i Albertslund, oplyser politiet (genrefoto). (Billede: Free/Colourbox)

I den seneste uge har København været ramt af en række skudepisoder.

Skyderierne udspringer af en konflikt i det københavnske bandemiljø. Ifølge politiets oplysninger er stemningen nu så anspændt, at Københavns Vestegns Politi har udstedt et forbud mod enhver adgang til adressen Værkstedsgården 9-11 1. sal i Albertslund.

- Vi vurderer, at der netop nu er stor risiko for, at Black Jackets, der bruger lokalerne på Værkstedsgården 9-11, kan blive udsat for angreb, siger politiinspektør Svend Foldager.

Politiinspektøren fortæller, at politiet har en formodning om, at konflikten handler om et personligt opgør samt kamp om narkotikamarkedet.

Politiet mener at vide, at grupperingen Black Jackets og gruppens rivaler har været involveret i den seneste uges skudepisoder. Hvilke grupperinger Black Jackets strides med, vil Svend Foldager ikke sige noget om.

- Vi har konkrete efterretninger på, at Black Jackets forbereder sig på at blive angrebet. Historisk har politiet erfaring for, at den slags konfliktsituationer i rocker- og bandemiljøet kan ende i angreb på klubhuse og tilholdssteder.

- Det skal vi som politi forhindre, ligesom vi skal sikre borgernes tryghed og sikkerhed. Derfor vælger vi i dag at forbyde adgang til bandens tilholdssted, siger Svend Foldager.

Adgangsforbuddet begyndte torsdag klokken 16 og fortsætter frem til 2. juni.

- Baggrunden for vores vurdering er de seneste dages efterforskning og systematisk indsamling af oplysninger i bandemiljøet, siger Svend Foldager.

Forbuddet fungerer således, at lokalerne bliver låst af, der bliver hængt sedler op, og det vil kaste bøder af sig, hvis forbuddet trodses.

Svend Foldager fortæller, at ingen medlemmer af Black Jackets var til stede, da politiet torsdag eftermiddag valgte at lukke ejendommen ned.

I ejendommen bor også Albertslund Kommunes hjemmepleje, og i beslutningen for adgangsforbuddet er der også blevet lagt vægt på de kommunalt ansattes sikkerhed.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx