Af - 11/04-17 09:37; Opdateret: 11/04-17 12:35

Flere personer fundet dræbt i lejlighed: - Der var en masse blodFlere personer fundet dræbt i lejlighed: - Der var en masse blod

Flere personer er blevet fundet dræbt i en lejlighed i Brønshøj ved København.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere personer er blevet fundet dræbt i en lejlighed i Brønshøj ved København.

Det fortæller vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen Ove Larsen til BT.

Artiklen fortsætter efter annoncen
You can skip this ad in 5
»Vi får en melding om et husspektakel omkring klokken 07.35 i morges, og vi sender helt rutinemæssigt en patrulje. Og der finder vi så flere personer dræbt i lejligheden. Det var et frygteligt syn, som mødte vores patrulje« siger Ove Larsen, der fortæller, at det er sket i en lejlighed i Kobbelvænget i Brønshøj.

Ove Larsen fortæller, at politiets efterforskning er gået i gang. Og det peger i en uhyggelig retning.

»Det er formentlig et familiedrab, som er sket i lejligheden. Vi har anholdt en person, som har tilknytning til lejligheden. Mere vil jeg ikke sige,« forklarer Ove Larsen, der heller ikke vil komme nærmere ind på antallet af afdøde.

»Vi står med en drabssag, og vi arbejder på denne, som vil gør på alle andre drabssager; fra nøglehul til lejlighed. Det vi skal nu, er, at sikre tekniske beviser. Og så skal vi have lavet en afhøring af den anholdte. Det har vi ikke nået endnu,« siger Ove Larsen.

En person er anholdt i sagen, men det er endnu for tidligt at sige, hvad der er sket.

»Vi har frosset stedet helt ned og arbejder på at finde ud af, hvad der er sket. Der var en masse blod i lejligheden, men mere kan jeg ikke sige lige nu,« siger Ove Larsen til Ekstra Bladet.

BTs mand på stedet fortæller om massiv politiafspærring.

»Der er rigtig, rigtig meget politi. De er kommet med en skurvogn, en del hundepatruljer, mange kriminalteknikkere og i det hele taget er de massivt til stede. De har spærret et ret stort område af,« siger han.

BTs reporter på stedet fortæller, at politiet har afspærret området omkring blokken, hvor drabene er fundet sted. Alle bedes om at holde sig væk, med mindre de bor i området.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Danske 'AC' lægger sig fladt ned...
bt.dk
Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Frygtet sygdom på fremmarch i Europa:...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx