Af - 26/06-16 19:56

LISTE: 8 grunde til at blokere eksen på de sociale medierLISTE: 8 grunde til at blokere eksen på de sociale medier

Det er fristende at følge med i ekskærestens ’åh-så-pisse-hamrende-kedelige-så-man-selv-kan-få det-bedre-liv’ på facebook og andre sociale medier. Men her er 8 gode grunde til at lade være.

storybild

Hvorfor opdage at eksen bare tre dage efter, du slog op, har scoret langt over niveau og nu er sammen med byens hotteste pige? (Billede: scanpix)

Listen over årsager til hvorfor du ikke skal følge med i ekskærestens liv på Facebook, Instagram, Snapchat og andre sociale medier er uudtømmelig. Metro.uk fokuserer her ind på 8 af de væsentligste grunde til at unlike, de-friende og blocke din eks på de sociale medier.

1. Ude af syne er ude af sind. Det er hårdt at slå op, så hvorfor pine dig selv med at følge med i eksens liv? Når du ikke følger eksens liv på de sociale medier, slipper du for at tage stilling til, hvem hende den smukke pige er, som står mindre end syv skridt fra ham på billedet på Instagram. Eller er al den take away mad på facebook-opdateringen virkelig kun til en person? Gør dig selv en tjeneste og drop selvpineriet og dine paranoide gætterier.

via GIPHY

2. Hvis du forbliver venner med din eks på de sociale medier, vil du måske begynde at udøve selvcensur over dine posts, fordi du ikke har lyst til, at eksen skal se dig fra mindre flatterende sider. Pludselig tager du dig selv i at sige nej til at gå ud med vennerne, fordi du skal igennem et tre-fire timer langt foto-shoot, så du kan lægge nye og lækre billeder op på de de sociale medier. Drop det!

3. Du slipper for moralske tømmermænd. Ja, du har fuld kontrol over, hvad du laver, når du er ædru, men hvad når klokken er fire om morgenen, og den sidste rest af fornuft ligger på bunden af din drink? Det er så ærgerligt at sende et snap til eksen i de tidlige morgentimer og ikke kunne huske, hvor meget tøj, man havde på billedet. Slet eksen fra de sociale medier, så slipper du også for den slags moralske tømmermænd.

via GIPHY

4. Det er så nemt at komme til at komme til at trykke ’like’ på et billedet af eksen, hvis man har fået et godt glas vin.

5.
Lad ikke fortiden optage nutiden. Facebook og Instagrams algoritmer husker, hvad du tidligere har syntes godt om: Ønsker du virkelig, at dit feed stadig skal oversvømmes med posts fra eksens spændende liv? Nej, vel!

6. Før eller siden får din eks en ny kæreste. Du kommer helt sikkert til et punkt, hvor du føler, at du er kommet dig 100 procent over din eks. Men så ser du pludselig et snap af hende sammen med en anden, og lidenskaben stråler ud af dem. Det har du ikke brug for. Du var jo kommet videre, men nu hænger du igen med skuffen. Fremtiden ligger foran dig, så hvorfor ribbe op i fortiden!

via GIPHY7.
Ligegyldigt hvem der slog op, er det godt, at din eks ikke kan følge med i dit liv nu. Der er jo igen grund til, at din eks ved, at du bruger timer på at live tweete om Den Store Bagedyst.

8. Fordi det kan være dybt underholdende at se, hvilke krumspring eksen gør for at komme i kontakt med dig, når du har slettet dem fra alle sociale medier, for eksempel når eksen i desperation skriver til dig på et opslag, du har lavet på en gammel kuffert på dba.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx