Af Ritzau - 04/01-17 14:55; Opdateret: 04/01-17 15:11

Bandemedlem anholdt for knivstikkeri i NæstvedBandemedlem anholdt for knivstikkeri i Næstved

Politiet kræver et Satudarah-medlem fængslet for at have stukket en 25-årig med en kniv 2. juledag i Næstved.

storybild

Politiet vil torsdag kræve en 25-årig mand fængslet for et knivstikkeri, der fandt sted 2. juledag. (Billede: Free/Kit Lindhardt, Ritzau)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har onsdag anholdt en 28-årig mand, der er fuldgyldigt medlem af banden Satudarah.

Politiet sigter ham for et knivstikkeri, hvor en 25-årig mand 26. december tidligt om morgenen blev stukket i maven på Jernbanegade i Næstved.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den anholdte mand fremstilles i et grundlovsforhør i Retten i Næstved torsdag formiddag. Han vil blive krævet varetægtsfængslet.

Efter knivstikkeriet 2. juledag var den 25-åriges skader så betydelige, at han blev fløjet til Rigshospitalet med helikopter. Han blev samme formiddag erklæret uden for livsfare.

Politiet fortalte den gang, at nogen på Banegårdspladsen i Næstved rettede henvendelse til ham, da han blødte fra maven.

Politiet oplyste endvidere, at den 25-årige fortalte, at han ikke selv vidste, hvem der havde gjort det, eller hvor det var sket.

Politiet vil kræve, at grundlovsforhøret bliver holdt for lukkede døre. Det betyder, at sigtelsen er offentlig, men at den anholdtes forklaring holdes hemmelig.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx