Af - 03/03-15 07:30; Opdateret: 03/03-15 10:53

TV: Lotte blev lokket og truet - Var i koma i tre månederTV: Lotte blev lokket og truet - Var i koma i tre måneder

Lotte Petersen var fjorten år, da hun blev groomet, lokket, truet og traumatiseret. En oplevelse der var så voldsom, at hun i dag intet husker fra de første tre måneder efter, at hun fortalte sin mor om ham.

Lotte gennemlevede et traumatiserende forløb, da hun som ung pige troede, at hun skrev sammen med en kvindelig fotograf. Video: Christine Japsen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Jeg blev kontaktet af, hvad jeg troede var en kvindelig fotograf, der spurgte, om jeg ikke havde lyst til at blive model. Først sagde jeg nej tak, men tænkte så alligevel, at der ikke kunne ske noget ved at høre mere om det, fortæller Lotte til metroxpress om fotografen, som herefter lokker Lotte over på en mere privat side, hvor hun skal posere foran webkameraet først påklædt, derefter i undertøj og så nøgen.

At fotografen i virkeligheden er en mand bliver først klart for Lotte, da hun pure nægter at lege med sig selv foran kameraet og fotografen begynder at true hende med at lægge de nøgenbilleder, som han allerede har taget, på nettet, hvis hun ikke samarbejder.

Den digitale børnelokker er snedigere end du tror
Den digitale børnelokker er snedigere end du tror

- Jeg går i panik over truslerne og ringer grædende til min mor på arbejde.

Lottes mor, som haster hjem fra arbejde, overtager herefter kontakten med den pædofile mand, som hun melder til politiet, hvis efterforskning senere viser, at manden også har tvunget flere end 35 andre piger til sexlege.

Fra det øjeblik hvor Lottes mor tager over og de følgende tre måneder, husker Lotte ingenting.

Hun var i koma, paralyseret af skræk i frygt for, at han skulle lægge billeder på nettet, men også fuld af skam og skyld.

- Jeg er blevet fortalt, at jeg ikke var i skole i tre måneder, men jeg husker det ikke selv. Jeg følte jo også, at det var min egen skyld, for jeg havde jo selv taget tøjet af, og den særlige ekstra skyld og skam gør, at den virtuelle voldtægt kan være endnu værre for mange end den, som finder sted i den fysiske verden, forklarer Lotte Petersen, som i dag er 22 år.

Manden, som Lotte var i kløerne på er siden blevet dømt for at have groomet og øvet overgreb mod mere end 30 piger. herudover fandt politiet ligeså mange småpiger, som han havde billeder og optagelser af på sine computere, men som politiet ikke kunne identificere.

Sådan foregår 'grooming'

Sådan foregår 'grooming'

Nyt armbånd skal forhindre voldtægt og overfald
Nyt armbånd skal forhindre voldtægt og overfald

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx