Af Lars Sejr - 26/08-15 12:26; Opdateret: 26/08-15 13:28

Sigtelse: 19-årig dræbte forældre og bror - nu er han fængsletSigtelse: 19-årig dræbte forældre og bror - nu er han fængslet

19-årig meldte sig selv til politiet efter drab på far, mor og storebror i Gandrup nær Aalborg.

storybild

Opdatering 13:19: Retten i Aalborg fængsler en 19-årig mand for drab på sine forældre og sin storebror, oplyser anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi.

En 19-årig mand er anholdt for tredobbelt drab på landejendom i Gandrup øst for Aalborg. Ifølge politiet er der tale om en familietragedie.

De dræbte er en 64-årig mand, hans 54-årige kone og parrets 22-årige søn.

- Jeg kan bekræfte, at den anholdte er søn af ægteparret, siger Lars Nørskov Jørgensen til Ritzau.

LÆS OGSÅ: 19-årig anholdt for tredobbelt drab i Nordjylland

Onsdag ved middagstid har Retten i Aalborg indledt et grundlovsforhør, hvor den 19-årig vil blive afhørt til sagen. Herefter vil en dommer tage stilling til, om der er grundlag for at varetægtsfængsle manden.

Hvordan de tre personer er blevet dræbt, ønsker efterforskningslederen ikke at afsløre. Ekstra Bladet og Nordjyske har begge erfaret, at der skulle være tale om knivdrab.

- Det vil jeg på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte, lyder det fra efterforskningslederen.

LÆS OGSÅ: Politi efterforsker tre nordjyske dødsfald som drab

Hvad der ligger bag den 19-åriges drab på sine forældre og sin storebror, ved politiet ikke.

- Vi kender ikke motivet endnu, fortæller Lars Nørskov Jørgensen.

Den 19-årige meldte sig selv til politiet kort før klokken halv fem natten til onsdag. Politiet modtog anmeldelsen om de tre dødsfald cirka halvanden time forinden.

Politiet orienterede offentligheden om sagen kort før klokken 5 onsdag morgen. På det tidspunkt havde den 19-årige meldt sig selv, men det har politiet først oplyst onsdag formiddag.

Lars Nørskov Jørgensen fortalte onsdag morgen til Ritzau, at man på det tidspunkt ikke ville give yderligere oplysninger om sagen, fordi man manglede at underrette pårørende til de dræbte.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx