Af - 11/10-16 17:08

Kunder raser over taxaselskab: Chauffører gider ikke korte tureKunder raser over taxaselskab: Chauffører gider ikke korte ture

Vi er bekendt med, at der i taxibranchen er et problem med chauffører, lyder det fra direktør.

Bildstrecke im Grossformat »

Taxaselskabet 4x35 er endnu en gang endt i aldeles hård modvind.

Mandag måtte selskabet fyre en medarbejder, fordi han kaldte en kvinde for “luder,” og nu får TAXA 4x35 igen alvorlige klø af deres kunder.

På Facebook raser hundreder af taxa-brugere, efter en person har skrevet, at han forleden blev nægtet en tur fra Rådhuspladsen i København til Amager.

Chaufføren gad ikke køre, fordi turen var for kort, lyder det. I stedet fandt manden et lift gennem den kontroversielle tjeneste Uber.

Chokeret Louise: Taxachauffør kaldte mig for luder
Chokeret Louise: Taxachauffør kaldte mig for luder

Mange giver til kende, at de også kan nikke genkendende til det problem.

Administrerende direktør i TAXA 4x35, Peter Bjerregaard, erkender over for metroxpress, at der er chauffører, der ikke vil køre korte ture, selvom det er ulovligt at nægte grundet kørselspligt.

- Vi er bekendt med, at der i taxibranchen er et problem med chauffører, som afviser at køre korte gadeture, skriver han i en mail og fortsætter:

- Det er en politisk problemstilling. Som bestillingscentral har vi i den nuværende lovgivning ikke beføjelse til at sanktionere chauffører, som overtræder dette. Det eneste vi kan gøre er at kontakte chaufførens vognmand (arbejdsgiver) og bede om, at chaufføren bliver irettesat.

Uber introducerer ny funktion
Uber introducerer ny funktion

- Det er kun Taxinævnet – den myndighed, der har givet chaufføren kortet - som kan sanktionere på klager på gadeture i taxibranchen. En af de væsentligste ting vi hos TAXA 4x35 har efterspurgt i mange år i forhold til en ny taxilovgivning er netop, at vi som bestillingskontor får flere beføjelser, så vi endnu bedre kan holde orden i eget hus, lyder det videre.

TAXA 4x35 oplyser, at selskabet har ansat en underviser, der skal forbedre serviceniveauet hos chaufførerne.

Taxikrigen fortsætter: Uber sætter prisen ned med 16 procent
Taxikrigen fortsætter: Uber sætter prisen ned med 16 procent

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx