Af - 08/09-13 20:47

DSB lokker kunder med gratis billetterDSB lokker kunder med gratis billetter

Gratis kørsel mellem Frederikshavn og Hobro resten af september måned

storybild

(Billede: Polfoto)

DSB tilbyder lige nu gratis kørsel mellem Frederikshavn og Hobro resten af september måned som kompensation efter påsejlingen af jernbanebroen over Limfjorden i marts måned sidste år, som betød 13 måneder uden tog til Vendsyssel.

I januar 2004 forsøgte DSB sig på samme måde med Svendborgbanen, hvor der var gratis billetter en måned som kompensation for aflysninger og forsinkelser.

Tre måneder efter den billetfri måned korte 24 ud af 236 fortsat i tog, til trods for de tidligere havde benyttet sig af andre transportformer.
12 af dem vurderede selv, at det til dels skyldtes, at de havde prøvet at køre tog i den billetfri måned.

Hos DSB understreger trafikinformationschef Tony Bispeskov, at september måneds gratis kørsel mellem Hobro og Frederikshavn først og fremmest handler om at give kompensation til de kunder, der har været plaget af gener.

- Vi håber, den gratis kørsel kan få flere til at vælge toget fremover, men det er ikke det centrale. Det vigtigste er at fortælle vores kunder, at vi kvitterer for de gener, de har oplevet i de 13 måneder og takker for tålmodigheden, fastslår Tony Bispeskov
overfor Nordjyske.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye regler åbner for stribevis af...
bt.dk
Lige efter brylluppet: Brudgom dræbt...
bt.dk
Populær dansk tjeneste bliver...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx