Af - 14/01-14 14:30; Opdateret: 14/01-14 15:36

Baby i barnevogn bidt af rotteBaby i barnevogn bidt af rotte

En mor fik sig en slem forskrækkelse mandag eftermiddag, da en rotte kravlede op i datterens barnevogn og bed baby.

storybild

En mor fik sig en slem forskrækkelse mandag eftermiddag, da en rotte angreb hendes sovende datter. (Billede: Privatfoto)

Har du oplevet noget lignende så TIP OS! Klik her

Mandag eftermiddag havde Tine Mølbach Henriksen lagt sin 5 måneder gamle datter, Emma, til at sove ude foran familiens hus i Løgumkloster, ganske som hun plejer. Men det skulle vise sig at være en middagslur, som var alt andet end sædvanlig.

Advarsel: Ekstremt rotte-boom på vej
Advarsel: Ekstremt rotte-boom på vej

- Jeg havde lagt min datter i barnevognen og stillede hende ude foran vores hoveddør, og jeg havde lagt babyalarmen ned hos hende. Kort tid efter hører jeg Emma skrige i babyalarmen, så jeg løber ud til hende. Og da jeg fjernede myggenettet sprang der en stor klam rotte op fra barnevognen, fortæller Tine Mølbach Henriksen til Metroxpress.

11 rotter listede sig ombord på business class
11 rotter listede sig ombord på business class

Først troede hun, at rotten havde bidt datteren ved halspulsåren, fordi der var en masse blod, men det viste sig heldigvis, at det var fingeren den havde bidt i.

-Emma havde nemlig blod i ansigtet, så først troede jeg, at det var pulsåren, men det var heldigvis kun fingeren. Så jeg skyndte mig at tage til lægen, hvor Emma fik stivkrampevaccination og penicilin, siger hun.

Sendte død rotte med posten: 'Dø, svin dø'
Sendte død rotte med posten: 'Dø, svin dø'

Hjemvendt fra lægen ringede Tine Mølbach Henriksen til Tønder Kommune, for at få en rottefænger ud til familiens hus.

- Da vi lige var kommet hjem ringede jeg til kommunen og bedte dem sende en rottefænger ud til os. Men jeg fik at vide, at de først kunne sende en om en uge, fordi de ikke vurderede det som et akut problem fordi rotten ikke var indendørs, fortæller hun.

Mus kan kureres for rotte-angst
Mus kan kureres for rotte-angst

Selvom hun altid har haft Emma, og hendes to-årige storebror, til at sove udenfor, så er det nu slut, oven på den voldsomme oplevelse.

Rotte lukker SuperBest i Roskilde
Rotte lukker SuperBest i Roskilde

- Hun har ikke sovet udenfor i dag, og det kommer hun heller ikke til lige foreløbig. Dog har Emma det godt nu. Hun har lidt feber på grund af vaccinationen og hendes hånd skal vaskes i sæbevand tre gange dagligt, men ellers har hun det godt, siger Tine Mølbach Henriksen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx